Våre favorittprodukter i januar

Foto: ImaxTree

Trenger du litt glød og farge i hverdagen? Her er produktene som gjør januar litt lysere...

Publisert Sist oppdatert

ELLEs favoritter i januar

Disse produktene sørger for en velduftende og glødende start på året – med en dæsj av farger! Munnbind-bruk, mye jobb etter ferien og det tørre kalde været kan gjøre at både hud, hår og negler føles gustne. Vi vil starte året med ren hud, massevis av fukt og deilige dufter – her har vi samlet noen spennende nyheter som definitivt er verdt å teste ut.

Øyeserum fra ZO Skin Health, 1365,-

Fjorårets store nyhet fra ZO: Growth Factor Eye Serum har blitt en stor favoritt. For et produkt.

Det er alt du kan ønske av et øyeserum. Det skal virke på de dype linjene rundt øynene.

Applikatoren fordeler produktet på en perfekt måte, og den er deilig og avkjølende.

Serumet trekker raskt inn i huden og vi føler at vi får en liten boost.

Negledesign på 1-2-3

Neglelakk fra Atelier Rouge, kr 99 (annonse) // Dotting tool fra Atelier Rouge, kr 129 (annonse)

Med dette verktøyet for hånden kan du enkelt lage ditt eget negledesign med prikker, streker eller hva du måtte ønske. Dypp en av endene i din favorittlakk, og tegn i vei!

Moderne minimalist

Atelier Rouge er vår nye favoritt når det kommer til neglelakk. De holder i en evighet om du legger både base og top coat, og har et fantastisk fargeutvalg – spesielt av ulike rødnyanser. I fjor kom denne limited edition-kolleksjonen med forskjellige bruntoner og en rålekker grønnfarge.

Plump it up

En hydrert og plumpet hud er nøkkelen til et friskere og mer ungdommelig fjes, og det er akkurat dette de nye serum-kapslene fra Elizabeth Arden fokuserer fullt og helt på, og – ikke minst – leverer på. Kapslene inneholder hyaluronsyre i en helt spesiell form, hvor molekylene er 500 ganger mindre enn vanlig, og dermed trenger enda dypere ned i huden. Hyaluronsyren suger til seg fuktighet, mens ceramidene i kapselen styrker hudbarrieren og beskytter mot tap av fuktighet. I tillegg inneholder de mykgjørende og pleiende oljer for ekstra hydrering. Det perfekte produktet nå som det blir kaldere og tørrere ute! Nesten naturlig KUR Illuminating Nail Concealer fra Londontown, kr 199 (annonse) Denne transparente neglelakken er helt perfekt når du ønsker naturlige, men velstelte negler. Lakken har en svak lysnende effekt, superfin glans og er også svært effektiv for å kamuflere misfarging. I tillegg inneholder den ingredienser som pleier neglene. Filter-fin
Dette pudderet fungerer faktisk som et slags filter for huden. Det gir den en jevn, fløyelsmyk look og matter ned, samtidig som det gir glød. Det er et «du tror det ikke før du ser det»- type produkt som gjør mye, uten å egentlig synes på huden. Og så varer det i en liten evighet, så ikke la deg skremme av prisen.

Balansekunst

Urban Glow finner du på urbanglowcosmetics.com, fra kr 129. På jakt etter den ultimate basisgarderoben, bare for sminke? Da bør du sjekke ut det norske veganske sminkemerket Urban Glow. Kolleksjonen deres består av produkter de fleste har nytte av i det daglige; bronzer, brynsfarge, rouge, highlighter, settingpudder, lipgloss, maskara og en nydelig øyenskyggepalett i jordtoner. Produktene er lette å legge fint, varer lenge på huden og har et minimalistisk og kult design.

La det bli lys

Er dette den aller beste rensen for fet hud? Vi tror kanskje det! Den beskytter, dyprenser og balanserer huden, helt uten å virke uttørkende. Takket være tilsatt aktiv prebiotika sørger den også for å gi næring til hudens naturlige gode bakterier, som igjen gir en mer balansert hud som beskytter fuktighetsbarrieren bedre. Et skikkelig gullprodukt alle med fet hud bør prøve!

Drømmeduft

Duftlys fra EQ Love, kr 499 Visste du at enkelte duftlys kan føre til et dårligere inneklima? Hvis du er like glad i levende lys og gode dufter som oss, burde du ta en ekstra titt på ingredienslista før du kjøper duftlys. Det er spesielt viktig å unngå parafin-basert voks og lys med veker med metallkjerne, om du vil ha sunnest mulig luft i hjemmet. Våre nye favoritter er lysene fra EQ Love, som er fairtrade, laget av vegetabilsk voks og kommer i et spennende utvalg dufter.

Fiks fargen

My Way fra Giorgio Armani, kr 870 for 50 ml EdP (annonse)
Giorgio Armanis nyeste duft er en nydelig moderne, lett og feminin blomsterduft. De mest framtredende notene er appelsinblomst, tuberose, sjasmin, bergamott, vanilje og musk, og selv om det er en tydelig lukt av hvite blomster, kjennes den likevel frisk og fruktig på huden med en varm base. En deilig duft som garantert kommer til å bli en favoritt hos mange. Og, ikke minst, en flakong som fortjener hedersplassen på badet eller soverommet!

Superserie

Colour Refresh fra Maria Nila, kr 285 for 300 ml
Å leke seg med ny hårfarge er ikke så skummelt som det kanskje høres ut, om du lar Maria Nila vise vei. Disse smarte fargemaskene kan enten forsterke din nåværende hårfarge eller gi deg en helt ny sveis. Maskenes fargepigmenter er ikke permanente, men vaskes ut etter hvert. I tillegg til å farge, fungerer den også som en pleiende hårkur som gir nytt liv og glans til håret. Fhorårets nyheter i serien er Dusty Pink, en diskret pastellrosa farge, og Cool Cream som gir lyst hår en kaldere blondfarge.
Cleanformance Moisture Glow Serum fra Doctor Babor, kr 550 (annonse) Denne nyheten fra Babor har vi gledet oss veldig til skulle lande i norske butikkhyller, og forventningene har definitivt blitt innfridd. Serien Cleanformance fokuserer på rene, naturlige ingredienser og produkter som gir den perfekte «dewy» looken til huden. En av stjerneingrediensene er ekstrakt fra rødlønn-bark – en kraftig antioksidant med regenererende egenskaper. I tillegg sørger pre- og probiotika for å styrke hudbarrieren og beskytte mot ytre påvirkninger. Rene, enkle og svært effektive produkter, som gjør det de lover uten noe unødvendig dilldall. Vi er spesielt glad i kombinasjonen av Moisture Glow Serum og Moisture Glow Cream, som plumper, fukter og gir en magisk glød til huden.
Powered by Labrador CMS