Beautyproduktene som gjør deg sommerfresh i en fei

Få det maksimale ut av brunfargen din med disse fantastiske produktene!

Publisert Sist oppdatert

Sommersminke: På sommeren trenger vi ikke like mye sminke som i vinterhalvåret. Ofte kan en bronzer, primer eller en glødende fuktighetskrem være alt man trenger for å se og føle seg fresh. Her har vi samlet våre favorittprodukter som gir mye glød til huden og som gjør at du blir sommerfresh på en-to-tre.

Les også: Slik får du perfekt sommerglød

Banana Bright Face Primer fra Ole Henriksen, kr 351.

Denne primeren er perfekt å bruke enten etter at du har renset ansiktet og brukt fuktighetskrem eller oppå sminken for ekstra glød. Primeren gir masse fukt og glød til huden. Primeren kan også brukes alene om du vil føle deg fresh på en sminkefri-dag.

Prep + Prime Fix+ Goldlite fra Mac, kr 185.

Dette er produktet vi ikke klarer å leve uten nå i sommerhalvåret. Spray den på ansiktet etter at du er ferdig sminket og du kommer du å gløde og skinne om kapp med solen. Passer også å bruke på stranden om du ønsker en "freshen up" i løpet av dagen.

Custom Glow Drops fra Lancôme, kr 268. Multiprodukter som denne godbiten er et must i sminkepungen, og spesielt kjekt nå om sommeren. De gylne dråpene var egentlig en «limited edition» som kom i fjor, men de ble så populære at to av fargene heldigvis er tilbake igjen i år. Bland litt i dagkremen eller foundationen din, eller legg den rett på kinnbein og neserygg og kragebein for den perfekte sommergløden. Double Wear Radiant Bronze Cushion Stick fra Estee Lauder, kr 324. Er du ute etter den naturlige, glødende no-makeup- makeup-looken i sommer, er dette trikset helt genialt. Bruk en bronzing-stift, pudderbronzer eller en blush i en litt dyp, brunaktig nyanse og legg den over nese- ryggen og hele veien ut til der kinnbeina slutter. Dette gir et fresht, solkysset og sommerlig resultat. Chubby Stick Contour fra Clinique, kr 196. Bare With Me Tinted Skin Veil fra NYX, kr 93. NYX er kjent for sine fargerike og lekne produkter og har lenge vært en favoritt blant Youtubere og sminkeentusiaster. Denne sommeren lanserer merket en kolleksjon med fokus på lett dekkevne og fukt – akkurat det vi ønsker oss av sminke på denne tiden av året! Silk Mousse Treatment fra Sensai, kr 1349. Dette er et sånt produkt man faktisk gleder seg til å smøre på huden. Den lette mousse- teksturen smelter på huden, føles deilig avkjølende og jobber med å jevne ut hudtonen. Bruk den som første steg etter rens for en ekstra fuktighetsboost som sørger for at påfølgende produkter lettere trekker ned i huden. Cream Stay Shadow Sticks fra Glo Skin Beauty, kr 124. Med disse for hånden fikser du øyensminken på null komma niks. De myke kremstiftene er pigmenterte, holder seg på plass lenge og kan enkelt duses ut med fingeren om du ønsker et softere resultat. Ha den med i veska og gå fra hverdag til fest med ett sveip! Les Sahariennes Bronzing Stones fra YSL, kr 404. Denne bronzeren blir like fin på huden som innpakningen ser ut, og de små skimmerpartiklene gir en nydelig naturlig glød til huden.
Powered by Labrador CMS