Skjønnhetspraten med Therese Aanonli

Makeup-artisten Therese Aanonlis beste tips for vårsminken!

Publisert Sist oppdatert
Vi elsker makeupartist Therese Aanonlis fargerike og spennende sminke, og ifølge henne selv er oppskriften så enkel som å leke seg og være kreativ – og huske at det bare er å vaske av om det ikke funker. Vi har tatt en prat med Therese, og her finner du hennes beste tips og favorittprodukter akkurat nå!

Glød og fargefokus

Jeg har alltid med meg Lypsyl og en haug andre leppestifter i veska. Leppestift fra Yvens Saint Laurent, kr 380 Og alltid en liten parfyme som jeg kan freshe meg opp med utover dagen.

Parfyme Cleméntine California fra Atelier Cologne, kr 1020 for 100 ml.

Favorittparfymen min akkurat nå er Clémentine California fra Atelier Cologne. Den er med meg overalt om dagen. Den lukter helt himmelsk av sjø, sommer og svale sommernetter. Det får frem det litt ville og sensuelle i meg – jeg elsker den! Your Skin But Better CC+ Cream SPF 50+ fra IT Cosmetics, kr 385
I sminkepungen min finner du alskens produkter, men en favoritt som alltid er med er CC Cream fra IT Cosmetics, en solkrem med SPF 50, Cream Colour Base i fargen Shell fra MAC og den kremede bronzeren Soleil Tan de Chanel. Cream Colour Base i fargen Shell fra MAC, kr 205. Soleil Tan De Chanel, kr 465
Dersom du kjører en fresh, glødene og enkel hudmakeup så ser selv de villeste øyenskygge- eller eyelinerfargene flotte og delikate ut. Ikke vær redd for å teste nye ting, og prøv deg fram med kun noen små detaljer. Kanskje litt blå eyeliner i ytterkant av øyet, litt glitter i øyekroken eller en sprek oransje-rød leppe. Husk det er bare makeup og enkelt kan vaskes bort.
Huden min er et kapittel for seg selv. Jeg har både melasma og rosacea, så den har en god del behov kan man si. Jeg er superstreng på å rense og dobbelrenser og toner huden, samt bruker serum og fuktighetskrem toppet med SPF 50. Alltid! Jeg er også stor fan av masker som tilfører masse fukt. Fukt = glød, og jeg er en sucker for glød.
Når det kommer til hårrutiner er jeg ganske enkel. Etter vask grer jeg alt håret bakover og føner det tørt. Et voilà, så har mitt nordiske hår masse volum. Jeg har noen virvler som også hjelper til. Jeg er også kjempefan av Joico Body Shake som gir flott volum til håret. Body Shake Texturizing Finisher fra Joico, kr 299 Har jeg dårlig tid, så fyker håret opp i en høy topp – det funker alltid! Til hverdags så går det nok mest i å sette håret opp i en dott. Mammatilværelsen får frem det mest praktiske i meg, naturlig nok. Har du fått med deg disse deilige nykommerne – de er allerede en del av vår skjønnhetsrutine!
Powered by Labrador CMS