Gjør deg klar for vår!

Les hvordan vår skjønnhetsansvarlig, Marte E. Jakobsen gjør gusten vinterhud klar for våren.

Publisert Sist oppdatert

Hudpleiefavoritter våren 2020: Denne måneden består min rutine av både peeling, pleie og pynt.

Disse nyhetene er best i klassen akkurat nå!

Hudpleiefavoritter våren 2020

Rens og fukt

Truth Juice Daily Cleanser fra Ole Henriksen, 295 (annonse) Jeg er veldig nøye med å rense huden både morgen og kveld, men for lat til å dobbelrense om kvelden, som mange anbefaler. Derfor trenger jeg en rens som rengjør skikkelig med en gang, og det gjør utvilsomt denne freshe godbiten. Den inneholder også PHA som fjerner døde hudceller og botaniskeekstraktersomgir fukt. Også lukter den deilig av appelsin!
Peptide4 Overnight Radiance Peel Fra Elemis/Skincity, kr 699 Jeg elsker produkter som jobber om natta, spesielt dem som gir resultater fra første påføring. Denne skånsomme melkesyre-peelingen gir umiddelbar glød og jobber med å jevne ut hudtonen og hudens tekstur over tid. Denne kommer til å bli fast inventar i min kveldrutine i lang tid!
Biolumin-C Eye Serum fra Dermalogica/Skincity, kr 895 Dermalogicas BioLumin-C Serum er en storfavoritt innen C-vitaminsegmentet, og jommen er ikke øyekremen i samme serie like god. Den både lysner pigmentering, beskytter mot fine linjer, reduserer hevelser og gir fukt – alt man ønsker seg av en øyekrem, med andre ord.
Youthful Glow Sugar Mask fra Klairs, kr 349 Etter månedens favoritter å dømme, har jeg tydeligvis en greie for sitrus om dagen. Denne masken inneholder antioksidanter fra grapefrukt og bringebær, leiren kaolin som mykgjør huden og sheasmør, bringebærfrøolje og jojoba som fukter. Masken kan brukes både som en fysisk peeling eller som en rensende fuktmaske. Foundation og dekkevne
Synchro Skin Self-Refreshing Foundation fra Shiseido, kr 530 (annonse) Jeg foretrekker foundations med en relativt lett dekkevne, som gir fukt, ser naturlige ut og holder lenge. Og denne oppfyller alle mine krav og litt til. Den unike formularen refresher seg selv gjennom dagen, og huden ser faktisk like fin ut tolv timer etter påføring. Forever Skin Correct fra Dior, kr 340 (annonse) Forever-serien til Dior har nå fått en etterlengta familieforøkelse; Forever Skin Correct. Dette er et hybridprodukt med full dekkevne som kan brukes som concealer, foundation eller i mørkere eller lysere farge for å konturere ansiktet. Jeg bruker den som concealer og er SÅ fornøyd!
Powered by Labrador CMS