Derfor bør du velge flytende bronzer

Foto: @gigihadid

Legg bort pudderet, med en flytende bronzer får du den mest naturlige gløden på 1-2-3!

Publisert Sist oppdatert

Flytende bronzer: Festsesongen er her, men gløden er long gone...

Vi må ty til solpudder for å få litt farge og glød på denne tiden av året.

Men hvorfor ikke teste en flytende variant denne gangen? ELLEs skjønnhetsansvarlig har for lengst lagt det tørre pudderet på hylla og synes en flytende bronzer gir et langt mer naturlig og langvarig resultat. I tillegg er det enklere å bygge opp fargen til den nyansen som passer best til din hudtone.

Slik bruker du flytende bronzer

Når du skal legge et slikt produkt er det best å bruke en myk og tett blush- eller pudderkost, eventuelt en fuktig svamp.

Drypp litt produkt på håndbaken, det holder stort sett med produkt på størrelse med en ert til hele ansiktet. Dypp kosten i bronzeren og prikk produktet på de områdene av ansiktet du ønsker ekstra farge, som panne, kinn og neserygg. Blend så forsiktig ut med kosten. Pass på å vær lett på hånden slik at du ikke ødelegger foundationen du eventuelt har under bronzeren.

Festmote med glød? Se her!

Her er seks flytende bronzere vi har testet – og elsket

Fra Giorgio Armani, 455,- (annonse)

Denne har en veldig tynn serumlignende konsistens (som også navnet tilsier), som ved første påføring ser veldig lett og naturlig ut, men kan bygges opp til den fargenyansen du ønsker. Den er enkel å duse inn i huden, og gir et naturlig og frisk resultat. Den kan også blandes i foundation for å gjøre den litt mørkere om du har en som er for lys for huden din.

Dette er virkelig et luksusprodukt!

Synchro Specialist Cuon Compact Bronzer, 470,- (annonse)

Resultatet blir bedre hvis du bruker en kost i stedet for svampen som hører til.

Fargen er veldig fin, ikke for oransje og passer de fleste. Den er lett å legge og resultatet blir naturlig.

BarePro Glow Bronzer Faux Tan, 399,- (annonse)

Denne er også veldig nøytral i nyansen og du får veldig mye produkt for pengene.

Masse glød!

Translucent bronzing tint fra Dr. Hausckha, kr 299.

Dette produktet er en av de eldste flytende bronzerne på markedet, men likevel en favoritt også i dag.

Fargen er varm, uten at den blir for oransje og teksturen lett flytende. Den er kjempefin å bruke rett på huden om du bruker lite eller ingen annen sminke i ansiktet, men ønsker deg litt ekstra glød, og kan også fint legges oppå foundation med en myk sminkekost eller fuktig svamp.

Den har lite skimmer og ser derfor veldig naturlig ut på huden.

Laguna Liquid Bronzer fra Nars, kr 370 (annonse)

Dette er den flytende versjonen av merkets bestselgende solpudder «Laguna», og den har akkurat ankommet norske butikkhyller. Konsistensen er superlett og produktet smelter enkelt inn i huden både ved hjelp av fingre, en svamp eller myk kost. Fargen blir veldig naturlig og glødende, og kan lett bygges opp til den nyansen du ønsker. I tillegg er den veldig drøy i bruk, så du får mye produkt for pengene. En ny favoritt i sminkepungen!

Powered by Labrador CMS