De beste røde leppestiftene

Røde leppestifter

Vi har plukket ut vår favoritter i havet av røde leppestifter!

Publisert Sist oppdatert

Røde leppestifter er noe vi bestandig er på leting etter, og en evig klassiker vi aldri går lei.

Vi har allerede drømt oss bort i franske dufter og tanken på å vandre gatelangs i Paris med et silkeskjerf rundt halsen. Nå er tiden inn for å trekke frem knepet enhver fransk kvinne gjemmer opp i ermet, og vi snakke selvfølgelig om den røde leppen.

Uansett om det er for å sprite opp hverdagsantrekket eller toppe kveldens look – så er et strøk med rød leppestift aldri feil. Likevel kan det være vanskelig å velge i et hav av muligheter.

Røde leppestifter med litt mer blått i seg vil teorien kle flere hudtoner, i tillegg til at de får tennene til å se hvitere ut. De som heller mer mot oransje kan være vanskeligere å kombinere. Samtidig er riktig finish og konsistens også noe å tenke over. Noen ganger vil en matt leppestift slik som vi så hos Balmain gjøre susen, mens andre anledninger vil kle en «glossy» finish.

Vi har stukket hodene sammen, og her finner du de røde leppestiftene vi i redaksjonen sverger til.

De beste røde leppestiftene

Balmain Foto: info@imaxtree.com

Rouge Dior

Rouge Dior 999 fra Dior, kr 445 (annonse)

Dior 999 er nok en av verdens mest ikoniske røde leppestifter som passer absolutt alle hudtoner.

Denne leppestiften har fantastisk fargeintensitet, silkemyk konsistens og dermed en utrolig lekker finish. I tillegg inneholder den hyaluironsyre som plumper og gir voulum til leppene. Med andre ord, en soleklar favoritt i vår bok!

MAC Ruby Woo

Ruby Woo fra MAC, kr 190 (annonse)

Ruby Woo fra MAC er en superkul og populær leppestift.

Klassisk dyp rød i fargen, men en matt finish som gjør at den holder lenge uten å sprekke eller tørke ut. Fargetonen passer alle hudtoner, og det er nok nettopp derfor den er en favoritt hos så mange.

Shiseido Ginza Red

Visionairy Gel Lipstick Ginza Red fra Shiseido, kr 309 (annonse)

Visionairy Gel Lipstick i fargen Ginza Red fra Shiseido er en nydelig leppestift med en veldig lett formula. Den fungerer også kjempefint til hverdags om man for eksempel klapper den på leppene med fingeren.

Den føles myk og behagelig, men holder lenge på leppene.

NARS Dragon girl

Dragon girl fra NARS, kr 310 (annonse)

Dragon girl fra NARS er en leppestiftfarge som popper!

Den er klassisk rød med et hint av rosa og en semi-matt finish. Den spisse blyantformen gjør den enkel å påføre presist på farten. Dette er en favoritt on-the-go, og den perfekte leppestiften å ha liggende i vesken for en rask kveldslook.

Chanel Pirate

Pirate fra Chanel, kr 400

Pirate fra Chanel er en av merkets mest ikoniske røde leppestifter som er laget for å ligne mest mulig på den leppesiftfargen Coco Chanel pleide å bruke.

Dette er en pigmentsterk leppestift, som føles lett og silkemyk i konsistensen. Den er derfor både enkel å påføre, og enkel og bruke. Også må vi jo innrømme at tanken om stryke den samme fargen som Coco Chanel over leppene er nokså forlokkende.

Kan det egentlig bli mer fransk en dette?

Lancôme isabella 189

Isabella 189 fra Lancôme, kr 350 (annonse)

Lancôme isabella 189 har en varm farge med et hint av oransje. Dette er virkelig en fresh vårvariant av den røde leppen, uten at det blir for mye. Når vi nå går mot vår og sommer elsker vi å tone ned resten av sminken, og la leppene være i fokus.

Vi gleder oss til å bruke denne til solkysset hud, uten annen tung sminke. Den har en nydelig, myk tekstur som i tillegg gir godt med fuktighet til leppene.

L'Oréal Paris Color Riche Matte Lipstick 346 Scarlet Silhouet

Color Riche Matte Lipstick 346 Scarlet Silhouet fra L'Oréal Paris, kr 139 (annonse)

L'Oréal Paris Color Riche Matte Lipstick 346 Scarlet Silhouet er en fløyelsmyk matt leppestift med mye pigment.

Dette må være det ultimate budsjettalternativet, uten at det går på bekostning av kvaliteten. Den er kremet og pleiende, og holder godt på både fukt og farge.

Powered by Labrador CMS