Glem selvbruning – farget bodylotion gir deg plettfrie bein i en fei

Foto: Getty Images

Å «sminke» beina høres kanskje tungvint og unødvendig ut, men vi lover deg; prøver du disse blir du hekta!

Publisert Sist oppdatert

Farget bodylotion: Hollywood-stjerner har i lang tid sverget til mirakelproduktene som på 1-2-3 gir legger og lår en glødende og naturlig brunfarge og jevn hudtone.

De siste årene har det dukket opp stadig flere produkter i denne kategorien, og felles for dem alle er at de fungerer som en slags farget bodylotion, eller lett foundation til kroppen. De gjør blåmerker, arr eller sprengte blodkar mindre fremtredende og gir huden en naturlig farge og frisk glød, helt uten skjolder.

Du smører helt enkelt produktet på som en vanlig bodylotion, og fargen holder seg fin til du vasker den av med varmt vann og såpe. Den smitter ikke av på klærne, og bader du i kaldt vann holder fargen seg gjennom det òg.

Farget bodylotion – her er favorittene

Etter å ha testet en rekke ulike varianter er dette våre soleklare favoritter :

Vita Liberata Body Blur (475 kr) er en fuktighetsgivende krem med mye pigment og en naturlig farge (du kan velge mellom åtte ulike nyanser). Denne er perfekt for deg som foretrekker god dekkevne og et lett skimrende resultat.

Sally Hansen Airbrush Legs (145 kr) er en av klassikerne i denne produktkategorien, og en bestselger i hjemlandet USA. Produktet finnes både som krem og spray, og passer best om du ønsker svært god dekkevne og, som navnet tilsier, en «airbrushed» finish. Du kan velge mellom fire ulike farger, fra helt lys til mørk.

This Works Perfect Legs Skin Miracle (595 kr) har vunnet flere priser, noe vi skjønner godt. Produktet gir en subtil og naturlig glød, men dekker ikke like godt over ujevnheter som en del av de andre merkene. Til gjengjeld inneholder denne godbiten en rekke næringsrike ingredienser som pleier huden i dybden.

Lancaster (360 kr) lanserte nylig sin BB Body Cream som har en nydelig farge, gir fukt til tørre legger og smitter ikke av på klærne. Stort pluss for at den i tillegg inneholder spf 15!

Alt du må vite om selvbruning finner du her!

Powered by Labrador CMS