Skjønnhetspraten med Ragnhild M. Andersen

Instagram: @rmabeauty

Makeupartisten deler sine beste skjønnhetstips og rutiner!

Publisert Sist oppdatert

Ragnhild M. Andersen (28) er makeupartist og lever av å sminke andre. Selv er hun en alt-eller-ingenting-type; enten er sminken on fleek, eller så er den ikke eksisterende. Følg henne på Instagram her @rmabeauty

Skjønnhetspraten med blogger, entrepenør, designer og influencer Chiara Ferragani!

Rutine-mesteren: Ragnhild M. Andersen – rmabeauty

Instagram: @rmabeauty

– Jeg jobber som makeupartist, så sminkepungen min er en hel koffert med absolutt alt i alle farger og konsistenser. I veska har jeg alltid med lipliner, dagens leppeprodukt, et lyst pudder og en bronzer. Det er alt som trengs for å opprettholde en look man har lagt gjennom hele dagen.

Topp 5 skjønnhetsprodukter

– Jeg renser ansiktet hver morgen med micellarvann, og bruker serum og dagkrem med faktor. Beskyttelse på dagtid er den ultimate ungdomskilden, men også superviktig siden jeg bruker nattkremer med syrer, ofte Retinol. Syrer gjør huden kjempeglatt og glødende, med den må beskyttes mot sol for å ikke få skader. Akkurat nå bruker jeg hudpleieserien Doctor Babor Pro som baserer seg på langsiktig, mildere syrebruk, istedenfor harde syrebehandlinger med nedetid. Jeg er litt alt eller ingenting når det kommer til sminke. Jeg elsker å gå uten sminke, men skal jeg sminke meg så gjør jeg det helt gjennomført. Du ser aldri meg med kun foundation eller maskara. Med andre ord; jeg begrenser meg aldri når jeg legger makeup, men det betyr ikke at hver look er en tung look. Den er bare alltid gjennomført. Håret liker jeg å ha i min klassiske blow-out, eller i en stram knute i nakken med midtskill (som alltid redder en dårlig hårsdag).

Defy Damage Shampoo fra Joico, kr 299.

Babyliss Airstyler, kr 399 // Sensai Creamy Soap, kr 480 (annonse) // Doctor Babor protecting balm, kr 279 // Weleda Skin Food, kr 129 // Vippetang fra Tweezerman, kr 179.

– Hvis jeg bare kunne bruke fem skjønnhetsprodukter resten av livet ville jeg valgt Babyliss Airstyler, Sensai Silky Purefying Creamy Soap, Doctor Babor protecting balm spf50 for full beskyttelse, Weleda Skin Food som kan brukes som fuktbombe til absolutt alt av tørr hud, enten det er tørre neglebånd, lepper eller et tørt ansikt, og vippetang fra Tweezerman for å få et litt mer åpent blikk uten sminke.

– Jeg har naturlig et skikkelig Hermine Grang-hår som nettopp har gått fra mørkt til blondt, så jeg bruker hårserien Defy Damage fra Joico for å få det så glansfullt og «samlet» som mulig. Etter en dusj lar jeg håret lufttørke til det er 80 prosent tørt, så føner jeg det med en rulleføner fra Babyliss som heter Air Styler. Da får jeg en klassisk blowdry som varer til neste hårvask, tre dager etter. Melrose Place fra OUAI, kr 500. – Jeg er den typen som har over 20 parfymer, men jeg har en favoritt nå som jeg virkelig elsker fordi den holder hele dagen og alle kommenterer den, og det er OUAI Melrose Place. Det er en roseduft som lukter klassisk og feminint. Den passer alltid uansett hva jeg skal eller skal ha.
Powered by Labrador CMS