De beste skjønnhetstipsene til Darja Barannik

Hun er en av Norges største influencere og har alltid en plettfri og glødende hud. Få hennes beste tips og triks her!

Publisert Sist oppdatert

Hun er en av Norges største influencere, og i tillegg til å ha en griselekker stil har hun alltid vakker, glødende hud og plettfri sminke. Her deler moteblogger og influencer Darja Barannik (27) sine beste tips og triks!

DELIKATE DARJA BARANNIK

1. Ansiktsmist fra Emma S, 139,-// 2. Foundation Forever Undercover fra Dior, 425,-// 3. Bryngele fra MAC, 155,-// 4. Highlighter Nude Air fra Dior, 515,-

I SMINKEPUNGEN har jeg alltid en primer og en foundation. Favoritten er Forever Undercover fra Dior og highlighter-pudderet Nude Air i fargen 002 fra Dior. Jeg bruker pudderet Les Beige fra Chanel og enrouge fra Chanel. Min favorittmaskara er fra Elizabeth Arden og heter Lasting Impression, og så elsker jeg contouringsettet fra Anastasia. En ansiktsspray er allitd med i veska, og en ny favoritt er en fra Emma S. I tillegg har jeg alltid en brynsgelé fra Mac.

NÅR DET GJELDER håret, bruker jeg faktisk sjelden balsam (til min frisørs store fortvilelse, haha), derfor liker jeg å gi håret en skikkelig fuktighetsboost med SHOW sin Pure Moisture Treatment Mask, som gir intens fuktighet, mykgjør håret og gir det glans. Sjampo og andre hodebunnsprodukter fra Wella eller Nioxin har dessuten gitt fukt til min vanligvis tørre hodebunn.

HÅRFARGEN MIN har vært naturlig de siste årene, men jeg fresher den opp noen ganger med en mini-color. Da blir det superglossy og fint!

1. Radiance Toner fra Excuviance, 299,- (hudpleieklinikk) // 2. Elixir Niactil ansiktskrem, 940,- // 3. Vitaminolje fra Klairs, 399,-

HUDPLEIERUTINEN MIN er streng. Jeg renser hver morgen og kveld, selv når jeg har vært på fest og bare vil sove – jeg tar alltid bort sminken, intet unntak! Elixir Niactil Cleanser er den beste rensen jeg noensinne har prøvd. Deretter bruker jeg toner (Exuviance Soothing Toning Lotion), som jeg tør påstå har forandret livet mitt; den renser huden på et dypere plan, og gir huden en vakker glød. Deretter bruker jeg vitamindråper fra Klairs, Serum fra Exuviance (grønn flaske) og avslutter med Niactil fra Elixir for å gi huden den beste gløden (kanskje tidenes beste produkt).

ANNE LINE HOS BETH’S MEDIESPA får huden min til å gløde! Jeg går til henne så ofte jeg kan mellom all reisingen, og får skreddersydd program til huden min. Dermapen har raskt blitt en favoritt, som både gir glød og sørger for å øke hudens kollagenproduksjon.

HVERDAGSSMINKEN liker jeg å holde naturlig. Men jeg bruker gjerne en foundation for å jevne ut huden. Litt solpudder i kinnene, maskara, børster brynene mine og lip balm.

PÅ FEST bruker jeg mer sminke. Da markerer jeg kinnbeina, tar på leppestift i ulike toner utifra humør og antrekk, og som regel bruntoner på øynene. Og gjerne highlighter der det trengs!

MINE ABSOLUTTE FAVORITTPRODUKTER er en ansiktsspray og en øyenbrynsgelé.

MINE BESTE SKJØNNHETSTIPS er enkle: Sov nok, drikk tilstrekkelig med vann, hold deg aktiv, spis variert, vær streng med morgen- og kveldsrutinene og hold hode og sinn positivt! Le, reis og omgi deg med folk som har positiv energi.

MITT HEMMELIGE HÅRTIPS er å få fønet håret! Jeg elsker det! Håret blir både stelt og tilfeldig, akkurat slik jeg liker det.

Mer skjønnhet:

Sommerens fineste frisyre

Skjønnhetspraten med Caroline Berg Eriksen

Powered by Labrador CMS