Slik får du perfekt sommerglød

La huden skinne om kapp med solen ved hjelp av disse produktene.

Publisert Sist oppdatert
Sommerglød 2019: Sommerens fineste skjønnhetstrend er også den enkleste. For mange er dette tiden på året hvor huden er på sitt fineste, så hvorfor ikke utnytte dette og gå for en (nesten) usminket glødende look? Skjønnhetsredaktøren i ELLE, Marthe E. Jakobsen har funnet noen skikkelig lekre produkter som får fram gløden i sommer.

Sommerglød 2019: De beste produktene

Les Beiges Water-Fresh Tint fra Chanel, kr 522.

Chanels geniale nyhet gir masse glød og en subtil farge til huden.

Signature Palette fra RMS Beauty, kr 520. Volumizing Lip and Cheek Tint fra Tata Harper, kr 389.

Disse kremede produktene sørger for friske kinn og lepper.

Oxygen Glow fra Filorga, kr 367. #nofilterskin er slagordet til denne nye hudpleieserien, og vi skjønner hvorfor. Hyaluronsyre, enzymer og oksygen-boostere sørger for en plumpet og gjennomfuktet hud, mens perlemor og optiske softfokus-partikler lysner og gir en nydelig glød. Serien består av rens, maske, ansiktskrem og øyekrem.
Luminizer fra Kora Organics, kr 239.
Sommerglød på krukke – helt uten skumle ingredienser. Økologiske Kora er ikke bare mestre på hudpleie, også highlighter-trioen er et sånt produkt du ikke klarer å legge fra deg når du først har prøvd det. Tre nydelige nyanser, som passer alle hudtoner og gir den en glød som det ser ut som kommer innenfra

Mosaic Glow Blush fra NARS, kr 326.

På denne tiden av året er det fint med sminke som gir liv til huden, og ikke matter den for mye ned. Denne blushen fra NARS, som også inneholder litt bronzer og highlighter, er et must for deg som elsker romantiske roser i kinnene.
Hyaluronic Marine Hydrating Modeling Mask fra Dr. Dennis Gross Skincare, kr 675. Ikke bare er denne masken veldig morsom å blande sammen og påføre, den gir også øyeblikkelige resultater i form av masse fukt, en jevnere hudtone og mykere og freshere hud. Den tykke gelémasken stivner på huden, og er enkel og smertefri å dra av. Dusjsåpe fra Decleor, kr 74. Gjør den trøtte morgendusjen om til en liten spaopplevelse med disse deilige dusjgeleene med eteriske oljer. Velg mellom lavendel, neroli eller rose, og nyt både de oppfriskende luktene og silkemyk hud. Hverdagsluksus uten luksuspris! Serum Foundation fra The Ordinary, kr 85. Forventningene var skyhøye da The Ordinary endelig fant veien til norske butikkhyller, og de ble så til de grader innfridd. En favoritt nå i sommerhalvåret er merkets serum-foundation, som dekker akkurat passe mye og gir huden en glødende og duggfrisk finish. Brow Powder Pen fra IsaDora, kr 75. Alt du trenger for perfekte bryn, og litt til. I IsaDoras Brow Bar-linje finner du nå nyheten Brow Bowder Pen, som gir naturlig farge og er enkel å tegne med. Denne i kombinasjon med bryns- geleen er vår nye favoritt-duo
Powered by Labrador CMS