ELLE tester: Nytt tilbehør til Dyson Airwrap

Dyson fortsetter satsingen på å utvikle stylingverktøy for ulike hårtyper med disse fire nyhetene.

Publisert Sist oppdatert

Dyson Airwrap

Nytt tilbehør

Du har kanskje fått med deg Dyson Airwrap? Hårstylingens Rolls Royce. Verktøyet som kan lage krøller, bølget eller glattfønet hår uten ekstrem varme, som sliter veldig på håret.
Dyson fortsetter satsingen på å utvikle stylingverktøy for alle hårtyper, og tidligere i sommer lanserte de fire nye tilbehør til Dyson Airwrap: 2 x 30 mm sylindere, 2 x 40 mm sylindere, liten Firm Smoothing-børste og liten Soft Smoothing-børste.
Så enten du har stritt, krøllete, krusete, kort, langt, tynt eller tykt hår, finner du et verktøy til Dyson Airwrap som gjør hverdagen uten din egen hårstylist på badet, mye enklere.
«De nye verktøyene gir deg flere stylingmuligheter samtidig som de beskytter håret ditt», skriver Dyson i en pressemelding.
Vi har testet!

De lengre sylinderne er geniale for deg med langt hår og gjør krølling og bølging enda enklere.

Først litt om Dyson Airwrap for deg som kanskje ikke har fått med deg hypen:
Etter suksessen med Dyson SupersonicTM-hårføneren, lanserte de Dyson AirwrapTM styler i 2018.
Dette er, kort fortalt, et stylingverktøy som er formet som en rund sylinder. Øverst kan du bytte ut verktøyene som kommer med til ditt behov. Dyson AirwrapTM styler bruker luftstråler til å style håret, og er helt annerledes fra alt annet vi har testet.
Herligheten koster 5.690 med 9 munnstykker og tilbehør, og er det egentlig verdt det?
– JA, sier vi.
Den veier lite og er lett å manøvrere. Den har tre styrker på luften og på temperatur. Det er overraskende lett å bruke den, og at man enkelt kan bytte fra varm til kald luft, er et stort pluss. Spesielt for deg som vil ha krøller eller bølger. Da får du kjølt ned krøllene raskt, som gjør at de holder bedre. Hårføneren er også effektiv hvis målet kun er å tørke håret.
Det er lite som slår følelsen av nyvasket- og fønet hår når du forlater frisørsalongen. Med Dyson Airwrap får du til dette hjemme på badet. – Ikke tull. Hvis du føner håret mye eller bruker stylingverktøy med varme til å krølle eller rette håret, er dette virkelig noe for deg.

Det nye tilbehøret gjør at brukere med ulike hårlengder og frisyrer kan krølle, bølge, glatte og føne håret.

Nå har Dyson lansert ekstra tilbehør til Airwrapen, som du får kjøpt separat. Dette er lengre sylindere og mindre stylingbørster som passer med enda flere hårlengder og frisyrer. 2 x 30 mm sylindere, 2 x 40 mm sylindere, liten Firm Smoothing-børste og liten Soft Smoothing-børste.
Lange 30 mm Airwrap™-sylindere, 336,- Lange 40 mm Airwrap™-sylindere, 336,- Endelig sylindere med enda mer plass til langt hår. Det kommer to i pakken fordi de blåser luften i forskjellig retning. Dette var en kjærkommen nyhet til oss med langt hår, og gjør jobben med å krølle eller bølge håret enda lettere. Vi kommer ikke over hvor lett og raskt det er å style håret med disse, enten du er ute etter skikkelig krøller, bølger eller bare en skikkelig salong-blow dry med masse volum. Slik bruker du dem: Start med å føne håret litt med fønehodet, før du deler opp håret i seksjoner og krøller det. Glem hendene over hodet, keiting med ledning, støle armer og snurring av hår, som garantert fører til brente fingertupper. Det er faktisk lekende lett med Dyson Airwrap, som selv surrer håret rundt sylinderen. Med mitt lange, tykke hår, bruker jeg høyest hastighet på luften og starter på det varmeste, før jeg etter noen sekunder switcher over til kald luft, før jeg slår den av og tar håret ut. Eller, det glir ut av seg selv når du slår den av. Etter å ha bølget eller krøllet hele håret, bruker jeg en dry texturizing spray eller en hårspray over hele. Da sitter frisyren og volumet i mitt hår i ett par dager. Noe som aldri har skjedd før... Jeg må bare si at jeg er helt solgt. Styling av mitt tunge, lange og tykke hår har aldri vært enklere. Liten Firm Smoothing-børste, 336,- Den nye, litt mindre Firm Smoothing-børsten er skapt for å glatte ut krusete kortere hår.
Liten Smoothing-børste, 336,- Denne er helt genial for enklere styling av kort hår og panneluggen. Et must om du har lugg, vil vi si.
Disse to børstene er ikke helt laget for min hårfrisyre og lengde om dagen, men jeg bruker den lille Firm Smoothing-børsten til å børste raskt over håret mitt etter føning for å roe ned frizz, og det funker den kjempebra til.
Den andre her tester jeg på gardinluggen min, som aldri ligger som den skal når jeg står opp, og den er genial.
Hvis du har pannelugg av noe salg, så er denne perfekt. Så slipper du å vaske, føne og style hele håret hver dag.
Jeg fukter bare luggen med litt vann, tar på litt varmebeskyttende spray og styler luggen med denne før jeg skal rekke bussen til jobb.
Powered by Labrador CMS