NA-KD lanserer eget sminkemerke

Sjekk ut våre favoritter!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med NA-KD

NA-KD har lansert eget sminkemerke, NKD / BTY, med fokus på å forbedre, ikke skjule, naturlig skjønnhet.

NKD BTY - La din naturlige skjønnhet skinne gjennom!

Sortimentet til NKD / BTY består av alt fra øyenbrynsgel og brynspenner, til øyenskyggepaletter, highlighter og glow kit, bronzere, flytende eyelinere, kajaler, leppestifter og liplinere.

Merkets etos fokuserer på selvaksept og konseptet bak NKD / BTY understøttes av troen på at skjønnhet handler om så mye mer enn å se bra ut. Det handler om å være sikker på seg selv, føle seg komfortabel i sin egen kropp og feire sin naturlige skjønnet. Disse verdiene skinner i gjennom i alt merket gjør - fra produktvalg til kommunikasjon.

Prisene varierer fra 100-400 kroner og det vil i tillegg til dagens sortiment bli lansert flere produkter i løpet av 2020.

NKD/BTY er selvfølgelig ikke testet på dyr og består av veganske ingredienser.

NKD/BTY - Våre favoritter:

Øyenskyggepalette

Bronze Eyeshadow Palette Multi Color, kr 389.

Denne øyenskyggepaletten består av 10 vakre øyenskygger, som du enten kan bruke sammen eller alene. Paletten inneholder ti pigmenterte nøytrale farger, fire metalliske og seks matte.

Matte Bronzer, kr 169.

Bronzeren fra NKD/BTY kommer i to nyanser; skimrende og matt. Den skimrende nyansen glitrer til hverdagslooken din, og den matte nyansen gir en mer avslappet look.

Bronzeren er vegansk!

Liquid Matte Lipstick

Liquid Matte Lipstick i fargen Mya, kr 169.

Disse flytende leppestiftene gir en fantastisk intens dekning og har en pleiende formel som etterlater en matt og silkeglatt finish.

Fylt med Vitamin-E, hjelper den å beskytte leppene mot skade fra frie radikaler fra forurensning og UV-stråler.

Lip Pencil

Lip Pencil Lyla, kr 109.

En lipliner får leppestiften til å vare lenger og hindrer at leppestiften blør ut. Liplinerne fra NKD/BTY kommer i 7 nyanser.

Brow Gel

Brow Gel Medium Brown, kr 169.

En farget brynsgelé for naturlige og perfekte ufullkomne bryn. Med den fargede øyenbrynsgelen kan du farge og forme brynene for å skape fylde som varer ( den er vannfast).

Brow Pencil

Eyebrow Pencil , kr 149.

3-i-1-produkt med en multifunksjonell tupp og en pleiende formel. Få fyldige og naturlige bryn med denne øyenbrynspennen. Vitamin-E og naturlig voks bidrar til at den også holder brynene i tipp-topp stand.

Liquid Eyeliner

Liquid Eyeliner Black, kr 139.

Denne flytende eyelineren er vannfast, friksjonsfast, svettefast og sitter der den skal. Den verken drysser eller renner og har en hurtigtørkende formel som ikke gnis utover og som derfor varer hele dagen.

Contour Kit

Contour & Highlighter Palette Light, kr 339.

Glow Kit er for dager der du vil skinne like sterkt som du stråler inni deg. Uansett hva grunnen er, kan vi alle trenge litt hjelp til å få frem gløden en gang i blant.

Contour-nyansene hjelper deg med å fremheve de beste trekkene dine, mens highlighteren lar deg skinne.

Eyeliner

Eyeliner Black, kr 109.

En eyeliner kan få vippene dine til å virke lengre, skape en fyldigere vippekant og gi deg et mer intenst blikk.

Eyelineren til NDKD/BTY har en naturlig voks som pleier huden rundt øynene dine.

Powered by Labrador CMS