Beautyhacksene vi sverger til i desember

Dette er produktene vi ikke klarer oss foruten akkurat nå!

Publisert Sist oppdatert

Beste beautyhacks 2020:

I annonsesamarbeid med Real Techniques

Selv om jul, nyttår og ikke minst partysesongen blir litt annerledes i år, er det noen produkter vi simpelthen ikke klarer oss foruten i desember.

Behovet for å gjøre seg litt ekstra fin og fresh er jo større i disse juletider.

Her gir vi deg beautyhacksene vi sverger til i desember og produktene vi ikke klarer å være foruten.

Beste beautyhacks 2020

Produktene vi sverger til nå!

1. Ha alltid gode sminkekoster lett tilgjengelig

Vi ELLEsker sminkekostene fra Real Techniques, som virkelig er et must i sminkepungen og partyveska! Riktig verktøy er alfa og omega om skinken skal bli best mulig, og kvaliteten på disse kostene er virkelig helt fantastisk.

Kostene er er enkle å bruke, og gjør påføring av makeup lekende lett – enten du bruker krem- eller pudderprodukter. Vi har alltid med en sminkekost eller to i veska, for enkelt å kunne friske opp sminken i løpet av dagen eller kvelden.

Hot tips!

☆ Tenk litt utenfor boksen når du sminker deg. Vi elsker for eksempel å bruke en liten øyenskyggekost til å freshe opp foundation, for da kan man lettere legge produkt akkurat der det trengs.

☆ En blush-kost er nydelig å bruke til å duse ut leppestiften, for så å bruke fargen som sitter igjen i kosten i kinnene som en matchende blush.

Vi digger den nye 2-in-1 Dual End Collection med geniale 2-i-1 koster som både er hygieniske med en cap du kan dytte opp og ned, og som er plassbesparende i veska.

2. Bruk produkter som gir huden din en skikkelig vitamin-boost

Desember kan være både mørk og kald, og det kan fort merkes på huden din.

Formula 10.0.6 har gode, smarte produkter som holder det de lover – til fornuftige priser.

Trenger huden din en fuktighetsboost (hvem trenger vel ikke det i disse tider?), bør du teste ut Vitamin C Bright Side Resurfacing Alpha Hydroxy Acid Mask med AHA-syrer som bidrar til å lysne gusten hud, beskytte mot frie radikaler, stramme opp og booste kollagenproduksjonen i huden din.

Perfekt å bruke før f.eks et julebord eller en julemiddag. Eller om du bare vil gløde litt ekstra på neste Zoom-møte.

Etter en hektisk juletid, kan det være fint å booste huden med Vitamin A, som inneholder superingrediensen retinol. Dette for å forebygge tidlige aldringstegn og støtte oppunder beautyrutinen din.

Prøv Night Work Vitamin A Sleep Mask – en nattmaske du tar på om kvelden og skylder av morgenen etter, for deretter å berike huden under øynene med Total Wake Up Eye Serum, som booster og strammer opp.

Hot tips!

☆ Et smart triks er å bruke ulike masker og produkter på ulike deler av ansiktet. Føler du for eksempel at kinnene er ruere, tørrere og mer gustne enn resten av ansiktet, kan du legge C-vitamin-masken bare der.

☆ Har du urenheter i T-sonen kan du legge en rensende maske akkurat der.

3. En bra selvbruningskrem piffer opp antrekket!

Dersom du er ute etter produkter som gir huden din glød om vinteren, bør du teste ut selvbruningsproduktene fra Isle of Paradise, som har vært en snakkis i beautyverdenen, og som for øyeblikket er en bestselger hos Sephora.

Dette er fargekorrigerende produkter som bidrar til å jevne ut hudtonen. De grønne tonene bidrar for eksempel til å minske rødhet, lilla minsker gule- og grå toner og fersken lysner opp huden.

Alle produktene fra Isle of Paradise er 100 % veganske og cruelty free med ingredienser som chiafrø, avocado-olje og kokosolje som sikrer at huden din får fuktighet, i tillegg til at den brunes. Vi elsker også at Isle of Paradise har stort fokus på kroppspositivitet, og var tidlig ute med å bruke modeller i alle fasonger og livssituasjoner.

Hot tips!

Tilfør 1-2 dråper av Self Tanning Drops fra Isle of Paradise til hudkremen din daglig, for en gradvis naturlig brunfarge. Glem ikke å smøre også halsen og brystet – så ser det mer naturlig ut.

4. En god tørrsjampo kan redde enhver hårkrise!

Skandinavias mest solgte tørrsjampo med god grunn, vi har alltid Batiste i både veska og stående på baderomshylla vår!

Den er enkel å bruke, gir fylde og volum og er en livredder de dagene vi ikke rekker å vaske håret.

☆Et beautyhack vi sverger til dersom vi har dårlig tid eller har fett hår, er å lage en flette i håret med masse strikker.

Spray hårrøttene med Batiste tørrsjampo for ekstra fylde og volum. Samle håret i en hestehale. Og lag en flette ved å dele opp hestehalen med to-tre strikker. Avslutt ved å spraye hestehalen med tørrsjampo og bruk fingrene til å rufse til frisyren litt.

Denne frisyren holder en hel dag og kan brukes til både hverdag og fest!

Batiste tørrsjampo kommer i flere ulike dufter og varianter. Fra den diskrete duften «Bare» til den trofaste «Original» og dufteksplosjonen «Wildflower».

Batiste Plus Range har den originale tørrsjampo duften, og fås enten med et hint av farge som effektivt dekker uønsket ettervekst, eller med ekstra volumfremmende egenskaper i form av Heavenly Volume og XXL Volume Spray.

Fargevariantene finnes i blonde, brunette og dark.

5. Ha alltid den perfekte hårbørsten i veska!

Er du på jakt etter en skikkelig god hårbørste, la det bli en fra Tangle Teezer. Ikke bare grer den enkelt igjennom floker uten å rive og slite i håret, den lugger ikke og er veldig skånsom mot håret ditt!

Vi har alltid en Tangle Teezer Compact Styler lett tilgjengelig i veska eller når vi er på reisefot. Børsten er perfekt å bruke i vått hår og glir igjennom håret uten å lugge.

Er du på utkikk etter en rundbørste, bør du teste ut Tangle Teezer Blow & Smooth Large Round, et fantastisk redskap å bruke når du føner håret. Børsten gir ekstra volum og motvirker krusete hår.

Hot tips!

Tangle Teezer børstene kan du enkelt vaske og skylle, og er derfor perfekte å bruke som et stylingverktøy. Ha for eksempel litt hårolje på børsten og gre igjennom håndkletørt hår, eller bruk børstene til å skape ulike hårfrisyrer med.

Powered by Labrador CMS