Våre skjønnhetsfavoritter i mai

ELLEs skjønnhetsansvarlig har plukket ut månedens favoritter!

Publisert Sist oppdatert

Denne månedens toppliste består av en god miks av fuktighetsgivere, problemfiksere og hverdagshelter.

Favoritter: mai

Weekend Hair fra Joico, kr 299.

Er du også allergisk mot tørrsjampo som etterlater en litt trå følelse i håret? Da bør du prøve denne godbiten.

Den gjør akkurat det jeg vil at en tørrsjampo skal gjøre; freshe opp håret og gjøre det lett, luftig og velduftende.

Eye Colour Palette i fargen Night Sparkle fra Sensai, kr 675 (annonse)

Jeg innrømmer det; 99 prosent av alle dager jeg bruker sminke, går jeg for øyenskygge i en metallisk brunnyanse. Det er enkelt, fint og funker til alt.

De nye palettene til Sensai er som skapt for meg.

Duse, nøytrale, men likevel lekre nyanser, som gir hverdagslooken det lille ekstra, uten å stjele fokus fra verken antrekk, frisyre eller øvrig sminke.

Restorative Sea Culture Hydrating Toner fra 100% Pure, kr 379 hos Karma.no

Tonere har aldri vært en del av min hudpleierutine, men etter å ha testet denne tror jeg ikke jeg kommer til å være foruten. Denne er perfekt for deg som tror du har for tørr hud til å bruke toner.

Den gir nemlig masse fukt, samtidig som den balanserer huden. Jeg liker å ta litt på en bomull- spad som første steg etter rens – da fjernes siste mulige rest av sminke eller smuss i samme slengen. Ja, også er den sertifisert økologisk!

Sensibio H20 fra Bioderma, kr 229.

Endelig er denne franske favoritten å få tak i også her til lands; produktet som virker å være alle modellers og makeupartisters holy grail. Og det er ikke så langt unna sannheten.

Micellervannet fjerner skånsomt og effektivt lett sminke og smuss, og er mildt og snilt mot huden.

Reversive Overnight Mask fra Babor, kr 795.

Jeg elsker effekten en god ansiktsmaske gir, men er dessverre ikke så flink til å huske på å bruke det. Derfor er nattmasker som denne geniale!

Denne nye favoritten sørger for masse fukt, motvirker og minsker synligheten av linjer, og gir all den gløden man kan ønske deg – og det mens du sover.

Retinol Eye Cream fra Exuviance, kr 649.

Jeg har testet et utall øyekremer og aldri funnet en jeg faktisk husker (les: gidder) å påføre hver dag. Før jeg møtte denne. Exuviance har lenge vært et av mine favorittmerker når det kommer til hudpleie, og retinol er en ingrediens jeg har begynt å utforske etter fylte 30. Og denne drømmekomboen stod virkelig til forventningene. Synlige resultater på få uker – bravo!
Powered by Labrador CMS