Nnennas beautyhacks

Dette er ELLE-profil Nnenna Echems skjønnhetsfavoritter akkurat nå!

Publisert Sist oppdatert

Ikke bare har denne dama garderoben i orden, ELLE-profil Nnenna Echem er også opptatt av å ha en glødende og sunn hud, og elsker å eksprimentere med sminke og hudprodukter.

Her lister hun sine favoritter for øyeblikket.

Nnennas foundation-favoritter

Jeg digger Bobbi Brown sin Skin Long - Wear Weightless Foundation! Denne er helt fantastisk for meg som har en fet T-sone. Holder seg fantastisk fin utover dagen, og er helt ærlig en av de beste foundationene jeg har prøvd.

Jeg er også veldig glad i YSL sin Touché Eclat All In One Glow Foundation. Denne kjennes utrolig behagelig på huden og er også oljefri, som er et pluss i boken for en med kombinert hud.

Renserutine

Jeg vasker ansiktet med Kiehl’s sin Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash. Denne er fin til å til å fjerne sminken med også!

Jeg bruker alltid Clarisonic sin MIA Fit rensebørste når jeg vasker ansiktet for et grundig resultat.

Jeg fortsetter deretter med Age Smart Biolumin-C Serum fra Dermalogica, som har blitt en stor favoritt og til slutt Niactil fra Elixir.

Slik får Nnenna glød

Akkurat nå bruker jeg tre produkter som gir meg masse glød; Age Smart Biolumin-C Serum fra Dermalogica, Dr. Brandt sin House Calls 2% Retinol Complex Serum og Ole Henriksen sin PHAT Glow Ansiktsmaske.

Dette produktet klarer hun seg ikke uten

Dr Brandt House Calls 2% Retinol Complex Serum! Huden min har aldri hatt det bedre!

Produktet hun sverger til om høsten

La Praire sin Skin Caviar Luxe Eye Lift Cream for trøtte øyne og Doctor Babor sin Hydro Cellular Hyaluron Cream for ekstra fuktighet denne høsten.

Denne sminketrenden sverger hun til i høst

Jeg har alltid vært glad i en naturlig look og kommer til å gå for det i høst, men jeg liker selvfølgelig å leke med farger i ny og ne.

I høst kommer nok eyelinere i forskjellige farger til å slå an!

Sminkeproduktene hun sverger til akkurat nå

Radient Creamy Concealer fra NARS, Bobbi Brown Skin Weightless Long Wear Foundation, Fenty Pro Filt'r Instant Retouch Setting Powder og Hourglass sin Confession Ultra Slim High Intensity Lipstick.

Powered by Labrador CMS