Beauty Hacksene du bør vite om

Makeup artist Helene Bruland gir deg beauty hacksene som redder enhver sminkesituasjon...

Publisert Sist oppdatert

Real Techniques har koster med god kvalitet, stort utvalg på ulike varianter og skiller seg ut med sine fargerike skaft.

Makeupartist Helene Bruland har sverget til Real Techniques lenge!

– Real Techniques har vært en favoritt i sminkekostsamlingen min helt siden jeg gikk på makeupskolen. Da var det kostene fra Real Techniques jeg fylte sminkekofferten min med.

Kostene fra Real Techniques er både et must og et lite beauty hack i hverdagen!

Real Techniques - Helene Brulands beste beauty hacks

Dette er beauty hacksene som redder enhver sminkesituasjon!

1. Rene sminkekoster

En fin og sunn hud er nøkkelen til en fin sminke, og skitne sminkekoster er en av de vanligste årsakene til problemhud. Ofte er utbrudd i kinnene og nupper langs kinnbenet tegn på at du bruker skitne sminkekoster. Jeg har fått som vane å vaske kostene mine hver kveld, men det optimale er en til to ganger i uken. Jeg bruker alltid Blush Cleaning Palette fra Real Techniques, som gjør vaskingen mer effektivt og som ikke tørker ut hendene dine.

2. Spray settingspray rett på sminkekosten

Du sprayer sikkert ansiktet ditt med en settingspray når sminken er lagt ferdig og det skal du fortsette med, men prøv også å spraye settingspray direkte på foundationkosten før du påfører flytende foundation. Dette vil gjøre at sminken smelter enda lettere inn i huden, blender finere sammen med andre produkter og varer lengre. 3. Unngå solbrillemerker og sminkerester på brillene Vi vet alle hvor irriterende det kan være å få solbrillemerker på nesen og sminkerester på brillene. Dette kan du lett unngå ved å bruke puddersvampen Miracle Powder Spong fra Real Techniques og pudre med et settingpudder der brillene treffer nesen. Gjør du dette, slipper du irriterende øyeblikk når du tar av deg solbrillene! 4. Alltid ha et multiprodukt i sminkevesken Et produkt som kan brukes på flere måter og områder, kalles et multiprodukt. Som for eksempel din favoritt blush, som kan brukes både på leppene, i kinnene og som øyenskygge. Dette gjør sminkerutinen din super enkel og ved å ha samme fargetone på tre punkter i ansiktet, vil sminken din se mer gjennomtenkt og flatterende ut. 5. Påfør ansiktsmaske med foundationkost Med en flat foundationkost som Real Techniques sin Foundation Brush, kan du påføre ansiktsmasken din med mye mindre søl. 6. Bruk riktige sminkeredskaper For å oppnå den finishen du ønsker på sminken din, er det viktig å bruke riktig sminkekost eller svamp. Ønsker du en full coverage er en flat foundationkost fin. Ønsker du et naturlig, lett og glødene resultat, kan du bruke en svamp som Miracle Complexion Sponge. Skal du legge pudder, finnes det både pudderkoster og puddersvamper som Powder Brush og Miracle Powder Sponge fra Real Techniques. Legger du settingpudder med baking-teknikken, vil jeg anbefale at du bruker en fuktet Miracle Powder Sponge og klemmer produktet på huden. 7. Invester i de geniale 3-i-1 Custom Collection-kostene

Det siste fra Real Techniques, er de regulerbare Custom Collection-kostene. Man kan si det er en 3-i-1 kost, fordi du kan regulerer lengden og hardheten på hårene med tre ulike styrker og lengder.

Skaftet fungerer litt som en leppestift, med en liten knapp du skyver opp eller ned. Hårene på kosten følger da etter og blir kortere og hardere eller lengre og mer fluffy, alt etter hva du måtte ønske.

Kostene finnes i tre ulike varianter; Custom Complexion som er perfekt til flytende foundation, Custom Cheek som er flott til blush og Custom Contour som er skrå i hårene og passer perfekt til å konturere ansiktet med.

– Min favoritt er Custom Complexion-kosten. Den har jeg alltid med meg i vesken og det er den perfekte on the go-kosten, fordi man kan trekke hårene ned i skaftet, slik at man unngår at kosten trekker til seg skitt fra vesken eller sminkepungen.

For flere sminkehacks kan du sjekke ut Real Techniques på Instagram. De har startet et nytt konsept under hashtaggen #RThacks og der finner du en miks av sminkehacks, både med og uten Real Techniques tool. Her kan man dele sine egne skjønnhetstips og rutiner, eller bli inspirert av andres.

Powered by Labrador CMS