4 skjønnhetstrender fra catwalken vi har troen på

Foto: Imaxtree

Disse trendene kommer vi til å se mye av i vår og sommer.

Publisert Sist oppdatert

Skjønnhetstrender våren 2021: Det siste året har vært spesielt, også for motebransjen, og det har kommet godt til syne på catwalken.

Under SS21-showene hadde modellene på seg munnbind, og publikum overtok visningene via Zoom. En uvant og apokalyptisk mote-måned som likevel – heldigvis – evnet å inspirere.

Visningene fra London, Paris, Milano og New York har alle gitt oss trender vi kommer til å kopiere denne sesongen – og disse makeup-trendene har vi spesielt troen.

More is more denne sesongen – dette er våren og sommerens tilbehør-trender.

Maks glød

Bytt ut den sterke og glamorøse highlighteren med en subtil glød, ved å børste lett med et glødende pudder der lyset naturlig treffer ansiktet. «Stod akkurat opp av senga»-gløden er denne sesongens lettvinte look – som på ingen måte er kjedelig. Lett definerte øyne, litt skimmer på kinnbeina og nøytral gloss på leppene er alt som skal til.

Giorgio Armani Fluid Sheer Highlighter, 380 kr hos Kicks (annonse).

Eyeliner

Tjukk, svart liner sørger for et blikk som krever oppmerksomhet.

Gå for en grafisk strek som ikke forsvinner på skjermen under en Zoom-samtale, eller en kraftig liner under øyet – noe som er like viktig som den klassiske Cat Eye-looken denne sesongen. Matt eller glosse er opp til deg, så lenge streke synes på lang avstand er du on trend!

Blikkfang: Enten du velger en klassisk kohl-blyant eller liner-gel, er trikset å bruke en butt spiss eller pensel. Da får du den perfekte tjukke streken.

Maybelline Master Precise Liner, kr 90 hos Kicks (annonse).

Fersken og babyrosa

Fersken og babyrosa med et hint av gult er en nydelig fargekobo, både når det gjelder sminke og klær. Denne sesongen kan du gjerne gå får en litt mer rocka variant, og kjøre på med svart eyeliner sammen med de ferskenfargede kinnene og rosa leppene, som sett hos Giambattista Valli og Chanel. «Sukkersøt Grunge» er stikkordet. Vi ELLEsker kremblush – dette er våre favoritter.

Blush hour: Rosa og fersken fungerer like godt i kinnene eller på øyelokket, som på leppene. Går du for en kremet variant, kan du bruke ett og samme produkt alle steder.

Candy crush: En lys farget leppepomade, som gir både fukt og farge, er det ultimate produktet for denne

Futuristisk glam

Finn fram fargestiftene og kreativiteten – denne sesongen skal personligheten din synes! Enten du foretrekker matt eller metallisk skygge, finnes det et hav av fargerike produkter å velge mellom. Tenk 80-tallets glam rock, og gå all the way når øyesminke skal på. Huden og leppene kan du gjerne holde mer naturlige og enkle.

Punket pigment: Utvasket neon og kontraster som smeller. More er utvilsomt more i vår og sommer.

Fingermaling: For å gjøre looken litt mindre polert, kan du gjerne bruke fingrene når sminken skal på. Da blirøyenskyggen mer intens og leppestiften mer hverdagslig. Anastasia Norvina Eyeshadow Palette, kr 565 hos Kicks (annonse).
Powered by Labrador CMS