Se traileren til den nye Fifthy Shades-filmen!

Og mens du venter: - Dette bør du se på kino i helgen. Våre topp fem favoritter!

Publisert Sist oppdatert

- It seems you’re pregnant, Mrs. Grey.

[video width="1280" height="720" mp4="http://www.elle.no/content/uploads/sites/19/2018/01/Fifty-Shades-Freed-Mrs.-Grey-Will-See-You-Now-HD.mp4"][/video]

Universal har sluppet en ny trailer for kommende "Fifty Shades Freed". I trilogiens siste kapittel setter Christian Grey (Jamie Dornan) endelig ringen på Anastasias (Dakota Johnson) finger, men skygger fra fortiden truer med å ødelegge parets lykkelige hvetebrødsdager bestående av dollarglis og kinky sex.

Hvordan vil turtelduenes turbulente eventyr ende? Det får vi dessverre ikke svar på før filmens premiere 9. februar 2018...

Mens du venter... Våre topp fem på kino i helgen:

Den 12. mann:

Troms 1943. Tolv sabotører på en fiskeskøyte overraskes av tyske soldater. Elleve mann blir torturert og drept, bare den tolvte klarer å slippe unna. Skutt i foten, gjennomvåt og med hundre meters forsprang flykter Jan Baalsrud ut i den nådeløse, nordnorske vinteren med Gestapo i hælene - helt uvitende om at hans ukuelige vilje til å overleve snart vil gjøre ham til et symbol for den norske motstandsbevegelsen. Et symbol menneskene han møter er villige til å dø for. Jan Baalsruds to måneder lange flukt regnes fortsatt som en av de mest utrolige overlevelseshistoriene fra andre verdenskrig. Jan Baalsrud spilles av Thomas Gullestad (som er på det seneste coveret av ELLE), mens den internasjonale stjerna Jonathan Rhys Meyers gir liv til gestaposjef Kurt Stage.

Solsidan - The Movie:

Når TV-serien blir film, blir livet mer komplisert på Solsidan. Alex & Anna, Fredde & Mickan og Ove & Anette sliter med ulike livskriser som skilsmisse og barnløshet, samt uskrevne baderegler i Torekov.

Rett Vest:

[video width="1280" height="720" mp4="http://www.elle.no/content/uploads/sites/19/2018/01/Ingar-Helge-Gimle-spiller-transvestitt-i-filmen-«Rett-Vest».mp4"][/video] Komedien Rett Vest handler om vikarlæreren Kasper (spilt av Benjamin Helstad) som mister jobben samme dag som faren hans Georg Margrethe (spilt av Ingar Helge Gimle), får et mentalt sammenbrudd etter konas bortgang. For å komme seg vekk fra elendigheten bestemmer de seg for å reise over fjellet til øya Ona, for å representere Kaspers nylig avdøde mor i Norgesmesterskapet i quilting. Rett Vest er en varm og morsom feelgoodfilm om alt det vakre som kan komme ut av sorgen, med et imponerende skuespillerlag som briljerer foran kamera. Andre som medvirker i komedien er blant annet Iben Akerlie.

Battle of the Sexes:

[video width="1280" height="720" mp4="http://www.elle.no/content/uploads/sites/19/2018/01/Battle-of-the-Sexes-_-Official-HD-Trailer-_-2017.mp4"][/video]
En hardtslående komedie om den legendariske tenniskampen mellom den regjerende kvinnelige mesteren og feministen Billie Jean King ( spilt av Oscar-vinner Emma Stone) og den selverklærte mannssjåvinisten Bobby Riggs (spilt av Steve Carell). I kjølvannet av den seksuelle revolusjon og fremveksten av kvinnebevegelsen på 70-tallet, ble tennisbanen en av "slagmarkene" for likelønn og mot kjønnsdiskriminering i USA. Den forhenværende tennisstjernen Bobby Riggs erklærte tydelig og ettertrykkelig at kvinner ikke fortjente høyere lønn, og støttet seg på den vedtatte sannheten om at mannlige sportsutøvere var bedre og dermed mer underholdende å se på. Han hevdet også at ingen kvinner kunne slå ham, og utfordret derfor den regjerende kvinnelige mesteren Billie Jean King. Selv uten kjennskap til den legendariske kampen i 1973, mellom en 29 år gammel kvinne og en mann på 55, står BATTLE OF THE SEXES på sine egne underholdende bein, som et vellaget og betimelig innlegg i debatten rundt #Metoo. I Riggs' mannssjåvinistiske holdninger kjenner man igjen mange menn som tas med buksene nede i dagens mediebilde. MÅ SEES!

The Party:

[video width="1280" height="720" mp4="http://www.elle.no/content/uploads/sites/19/2018/01/The-Party-Official-Trailer.mp4"][/video]

The Party er en satire av det britiske samfunnet i svart-hvitt, der en nyutnevnt minister skal feire jobben med sine nærmeste. Filmen har et stjernelag av skuespillere, og har mottatt strålende kritikker. Produsert av Sally Potter.

Filmomtaler og bilder er tatt fra Filmweb.no og seneste nummer av ELLE.
Powered by Labrador CMS