Antrekkene som aldri slår feil

Kleskrise? La deg inspirere her.

Publisert Sist oppdatert

Plutselig var januar her, og party og glam-antrekkene har nok en gang fått plass bakerst i skapet.

Men hva skal man ha på seg nå? Og hvordan kan man sprite opp garderoben med plagg som gjør januar litt mer spennende. Her får du løsningen.

5 antrekk som aldri slår feil

1. Collegegenser og tights

Foto: @oliviafaeh

Den sporty 90-talls-trenden har blitt en klassiker i disse pandemitider, og det er alltid like innafor å slenge på seg en kul collegegenser, sorte tights, hvite tennissokker og joggesko.

Collegegenser fra Casa Blanca, kr 3799.

Vi har virkelig fått øynene opp for det spanske merket Casa Blanca, og en collegegenser derifra står høyt på ønskelista vår akkurat nå – i tillegg til disse godbitene.

2. Oversized frakk og converse

@anoukyve

Har du ikke allerede gjort, er det på tide å tørke støv av de gamle Converse-skoene. Og et evig go-to antrekk vi aldri går lei, er den lange oversized frakken, slitte jeans og sorte Converse. Gjerne med denne Celine-vesken hengende over skulderen...

Oversized kåpe fra & Other Stories, kr 2300 (annonse).

3. Rutete blazer, hvit skjorte og ballerinasko

Foto: @filippahagg

Alle garderober bør ha en rutete blazer, den perfekte hvite skjorten, smale jeans og sorte ballerinasko. Fire klassikere som redder enhver kleskrise.

Blazeren er fra Filippa Hagg sitt eget merke!

4.

5. Caps og trenchcoat

Capsen har blitt et hot fashion statement. Og vi elsker hvordan @by_eva_ har stylet den her med beige trenchcoat, lyseblå skjorte, jeans og New Balance-sneakers.

Caps fra CELINE, kr 4950.

Capsene fra CELINE har blitt sykt populære, og kommer i mange ulike farger og materialer. Perfekt å ta på hvis man har en dårlig hå rdag eller bare vil se casual kul ut.

Psst! Visstnok åpner CELINE egen butikk i Oslo snart, men innen den tid er det gratis frakt på CELINE.com. Og bor du i Oslo, finner du CELINE hos Vincci.

Powered by Labrador CMS