Ukens ønskeliste

Foto: Instagram @ceciliemoosgaard og produsentene

Back to basics!

Publisert Sist oppdatert

Ukens ønskeliste: God mandag, kjære ELLE-leser! Vi er klare for å ta fatt på ny uke, det håper vi du er også, og denne uken er det back to basics.

Forrige uke tipset vi om fire back-to-work-antrekk og i dag tipser vi om tre til. Hver sensommer tar jeg blazeren og jeansen frem igjen og bermudashortsen blir med meg litt videre om varmen blir værende. Denne uken vil vi style jeansen eller bermudashortsen med en hvit tank top, gullsmykker, blazer og ballerinas, og på skulderen vil vi ha en fin jobbveske.

Jeansen er rålekker også til en hvit skjorte stylet med en tubetopp – den stilen er jeg glad i. Men tubetoppen kan også styles alene til en dressbukse, som moteikonet Carrie Bradshaw fra Sex And The City har rocket opptil flere ganger – ELLEsk. Enda en sensommer-klassiker er en sort maxikjole stylet med en sort blazer og ballerinas eller flip-flops – på en kjøligere dag er det kult med høye boots til.

Vi er så spente på moteuken i København og hvis du vil følge med fra første rad i din egen stue – du finner programmet her!

Ukens ønskeliste

Veske fra Arket, 2750 (annonse).

Kjole fra Ganni, kr 2095.

Blazer fra samsøe & samsøe, kr 1800.

Tank top fra Designers Remix, 499 (annonse).

Jeans fra Grlfrnd/Net a porter, kr 2665.

Bermudashorts fra Nili Lotan/Net a porter, kr 4956.

Ballerinas fra & Other Stories, kr 790 (annonse).

Kjede fra Jane Kønig, kr 1800.

Tubetopp fra LouLou Studio/The Frankie Shop, kr 1772.

Powered by Labrador CMS