MAT

Oppskrift: Green Latifah

Grønn smoothie kan faktisk smake som dessert.

Publisert Sist oppdatert

Du vet at motivasjonen for å trene har tatt seg en liten venstresving når en smoothie er det som får deg over dørstokkmila, men sånn har det blitt.

For nå er det ikke lenger remixer av radiohits jeg aldri har hørt, den dempede røde belysningen, eller lyden av noen som roper motiverende ord til meg på engelsk som gjør at jeg "lengter" til Barry's... Hvis jeg går noen runder med meg selv var det vel strengt talt ingen av disse tingene som var hovedmotivasjonen noen gang, men mer følelsen jeg får etterpå.

Men nå er denne berømte "følelsen jeg får etterpå" byttet ut med "smaken jeg får etterpå" – nemlig Green Latifah, verdens beste grønne smoothie, også for alle som "ikke liker" grønn smoothie.

Oppskrift: Green Latifah

Oppskriften er basert på smoothien med samme navn, som du kan kjøpe i smoothie-baren hos Barrys.

Du trenger:

  • Mango (fersk eller frossen)
  • Spinat (fersk eller frossen)
  • Mandelmelk
  • Mandelsmør
  • Proteinpulver (vanilje)

Du kan prøve deg litt fram med mengden av ting, men jeg bruker ca en halv mango, en god neve eller 5 - 10 frosne klumper spinat, 1 ss mandelsmør og en halv scoop proteinpulver. Til slutt heller jeg mandelmelk i blenderen til det akkurat dekker de andre ingrediensene, deretter – blend i vei og nyt resultatet!

Powered by Labrador CMS