UKENS ROM: Barnerom

Slik innreder du et barnerom med fokus på barnas lek.

Publisert Sist oppdatert

Barnerom: I 'ukens rom' tar vi for oss ulike rom i hjemmet, og de mange (mange) måtene du kan innrede dem på. Mer enn noen gang deler vi med oss av omgivelsene våre, og vi lar oss inspirere av hverandre.

Denne uken tar vi for oss barnerommet. På mange måter har dette vært et rom som, for de fleste, ikke har vært en del av hjemmets røde tråd når det gjelder interiør.

Men som alle vet har barnas lek en tendens til å skli ut i resten av hjemmet, noe som også har gjort oss mer bevisst på hvordan vi innreder barnerom.

Ukens barnerom er har fokus på lek og barnas fantasiverden.

Et barnerom med myke elementer

Teppene fra det svenske merket, Layered, har for lengt blitt en stor favoritt hos mange, og nå lanserer de sin aller første barnekolleksjon. Kolleksjonen er inspirert av barnas verden, hvor lek og fantasi er i fokus.

Designet er helt i tråd med Layereds dna som vi kjenner det, men teppene fra den nye barnekolleksjonen legger til rette for at barna kan sette sitt eget preg på omgivelsene.

Med hvert teppe medfølger det "minitepper" i organiske former. Disse kan barna plassere der de selv måtte ønske, enten for å skape en figur på det store teppet, eller bygge små stier rundt i rommet.

Tepper fra Layered Petite, Canvas/Playground, 135x180 6900,- & 180x270 9900,- (lanseres februar 2021)

Myke elementer er en viktig del av barnerommet. Den kjempestore pæra er ikke bare en herlig barnefortelling, det kan også være en dekorativ sakkosekk. Denne passer perfekt sammen med teppene fra Layered, og er en myk og morsom rekvisitt i barnas fanastiverden.

Teppene fra svenske Klippan er noe av det beste du kan ha rundt deg, og dette med monster på passer perfekt på et barnerom. Dessuten er det i 100% bomull, og kan vaskes i maskin.

Sekkestol/pære fra FermLiving, 1425,- (annonse) // Bomullsteppe, 420,- (annonse)

Interiøret som varer

Barneseng fra Stokke, 6499,-

Stokke Sleepi er barnesengen som kan vokse med barnet, og kan faktisk brukes helt frem til barnet fyller 10 år. Designet er tidløst, men du kan selv sette preg på sengen og dekorere sprinklene med tekstiler osv.

Klatrestige fra Mater, 6690,- (annonse) // Kurv fra Kremmerhuset, 299,- (annonse) // Oppbevaringsbokser 2-stk fra Arket, 250,- (annonse)

I likhet med barnesengen fra Stokke, er også klatrestigen noe barna kan ha glede av i mange år. Dessuten er den genial til å bruke som oppbevaring. Her kan du henge på kroker, og henge lekene opp på veggen for å spare gulvplass.

De klassiske kurvene er også geniale. Da kan opprydningen gå like lett som leken selv, og barna kan enkelt finne fram til sine egne ting (eventuelt bare snu hele kurven på hodet).

Powered by Labrador CMS