Barer i Oslo: Endelig er Oslo åpent igjen, og vi er garantert ikke alene om å glede oss til å få servert et glass av noen andre enn oss selv. 

I anledning gjenåpningen av Oslo kjører vi vår egen lille kavalkade her på elle.no der vi tipser om steder vi gleder oss til å besøke igjen. Vi har allerede skrevet Oslos beste bruncher, og hvilke restauranter vi ikke får nok av. 

Barer i Oslo

Det er ingen tvil om at Oslo har mye å by på når det kommer til både mat og vin, og disse stedene skal vi ta vare på fremover, samtidig som vi tar vare på hverandre ved å holde avstand. Det dukker stadig opp nye spennende konsepter, og spesielt når det kommer til vinbarer med lett servering. Du finner også flere barer i Oslo som er ranket blant verdens beste, i tillegg til små stam-kneiper som virkelig føles som hjemme.

Esaias Mat & Vin

En perle av et sted! Ikke bare har de et fantastisk utvalg av vin, servert av meget kompetente folk, de har nylig utvidet sitt konsept med et lite spiseri! Dessuten har de en uteservering som ligger midt i smørøyet av hovedstaden.

Esaias mat og vin

Territoriet

Territoriet er på mange måter Grünerløkkas «utkikstårn». Hver centimeter av dette stedet er preget av god stemning, og det er like hyggelig enten det er regnvær eller strålende sol. Perfekt for å ta inn det yrende bylivet og reflektere over store og små spørsmål. Og dersom du ikke vet hva du liker, vel.. Så finner du ut av det her.

Territoriet

Nektar

En av Oslos desidert hyggeligste lokasjoner. Dette lille røde huset på Fredensborg rommer både et imponerende utvalg vin, god atmosfære og småretter som virkelig gir deg vann i munnen. Hva mer kan man egentlig ønske seg?

Nektar vinbar

Andre til høyre

Her får du feeling idet du svinger inn til høyre, og interiøret fortjener strengt talt en applaus i seg selv. Andre til høyre en som en slags speakeasy møter livets mest eksklusive hjemmefest. Bestill en Beyonce at Coachella, og takk meg senere.

Andre til høyre

Torggata Botaniske

En oase av frodige planter, gode vibber og drinker som smaker av kjærlighet. Dette er virkelig et sted for estetikeren, og drinkene er minst like gode som de ser ut. Ta med vennegjengen hit!

Torggata botaniske

Svanen

Svanen er både nostalgisk og banebrytende på samme tid, og mikser drinker fra både fortiden og framtiden med det vi i vår bransje kaller for savoir faire – altså at de vet hva de driver med. Kanskje derfor de står på Condé Nast liste over verdens beste barer?

Svanen

Himkok

Det skal ikke mangle på kvalitet blant Oslos beste barer, også Himkok ligger på denne prestisjefylte listen over verdens 50 beste barer. Gjennom sitt eget destilleri produserer de akevitt, gin og vodka, og mikser drinker inspirert av Norden.

Himkok

Bettola

Her får du virkelig retro-viben takket være et gjennomført interiør med elementer som teak, palisander og cognacfarget skinn. Her kan du fortelle bartenderen hva du liker, også mikser de sammen noe som med stor sannsynlighet blir din nye favorittdrink.

Bettola

Pigalle

Det ryktes jo om at det glade 20-tallet vil gjenoppstå etter pandemien, og dersom det skjer, så er det her det skjer først! Art deco-interiøret er verdt et besøk i seg selv, og drinkene er virkelig helt førsteklasses! For ikke å snakke om takterassen – dette må jo være en av Oslos mest idylliske uteserveringer?

Pigalle

 

Relatert

kjendispar

10 kjendispar vi crusher på nå

Disse kjendisparene gir oss sommerfugler i magen nå.
Peter Dundas familie

– Alltid drømt om å være pappa!

Peter Dundas og Evangelo Bousis om foreldrerollen og det å stifte familie.
The Idol HBO

Få en sniktitt på den nye serien «The Idol»!

The Weeknd og Lily-Rose Depp i ny serie sammen – Dette MÅ jo bare bli bra...