ESTRID – A match(a) made in heaven!

Barberhøvelen vi sverger til kommer nå i en ny farge.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Estrid.

Du har kanskje allerede fått med deg at vi i ELLE sverger til de veganske barberhøvlene fra Estrid!? Ikke bare er høvlene skånsomme mot huden, de gjør barbering lekende lett, og høvelen er robust og god å holde i.

I tillegg digger vi hva Estrid står for! Hårfjerning skal være valgfritt, det skal være gøy, og det skal være for mennesker i alle former og fasonger.

Enten du foretrekker litt fluff i armhulen, en bikinilinje like glatt som magen til en babysel, ønsker å pleie dunhårene på overleppa eller rocke hårstubber på leggene i ny og ne.

Estrid Matcha

Nå lanserer Estrid en helt ny farge i sortimentet sitt – en nydelig grønn barberhøvel, som har fått navnet Matcha.

– Kundene våre har etterspurt en grønn barberhøvel, og nå er den endelig her! Oss + dere er som en perfect match(a) made in heaven!

Fra og med 21. januar, vil Matcha være en del av det faste sortimentet til Estrid.

Matcha har den perfekte pistasj-fargede grønntonen, som virkelig kommer til rette på baderomshylla.

Høvelen er inspirert av matcha latte og ferske snittblomster, og er et fresht tilskudd til resten av godteposen av farger du kan velge mellom hos Estrid.

Bestill din høvel rett i postkassa

Vi elsker ideen om å få barberhøvler sendt rett hjem i postkassa. Du kan enkelt klikke hjem ditt nye Estrid-kit, helt uten bindingstid, og du velger selv hvor ofte du eventuelt vil ha nye barberhøvler sendt hjem til deg!

Hver andre, hver tredje – eller er kanskje hver fjerde måned best? Det er helt opp til deg hvor ofte du ønsker å motta nye blader – levert rett på døra, og det er selvfølgelig fri frakt!

The Starter Kit koster kun 95 kroner, og da får du også med Estrid-høvel, to barberblader og et matchende dusjoppheng.

Velg mellom de søte pastellfargene Matcha, Bloom, Cloud, Space, Peach eller Lemonade.

Bestill her!

Powered by Labrador CMS