Barberhøvelen som er best i test

Dette it-produktet sverger vi til!

Publisert Sist oppdatert

Beste barberhøvel: I annonsesamarbeid med Estrid

De veganske barberhøvlene fra det svenske merket Estrid har vunnet priser og blitt best i test hos blant annet Helsekontrollen på TV2.

Og det kan vi virkelig si oss enige i! - Etter at vi prøvde høvlene fra Estrid for første gang, har vi ikke sverget til annet.

Så hva er så hemmeligheten bak disse fantastiske høvlene fra Estrid?

For det første er høvlene 100 % veganske, og på barberbladet finner du aloe vera, kakao og sheasmør som gir ekstra pleie til huden når du barberer.

Håndtaket er i stål, noe som gjør barberingen lekende lett og høvlene til Estrid har 5 blader, som gjør det enklere og mer effektivt å barbere bort alle hår.

Men best av alt, du får høvlene direkte i postkassa og det er alltid fri frakt!

Nå har også Estrid 100% klimakompensert leveranse til alle de 8 landene de leverer til.

Beste barberhøvel: Estrid ble best i test!

Nylig utførte Helsekontrollen på TV2 en test for å finne ut hvilken barberhøvel som er best, og det var Estrid som stakk av med seieren.

Helsekontrollens panel testet ut fire ulike høvler, hvor brukervennlighet, miljøvennlighet og resultat var blant kriteriene.

– Denne er helt fantastisk! Fjerner alt av hår og etterlater huden myk og fin. Man er ikke redd for kutt når man bruker denne. Minus for at bladene ikke kan resirkuleres. Pluss for at den kan henges opp i dusjen. - Helsekontrollen TV2.

Girl Power

Estrid skal være et bra alternativ for de som velger å barbere seg og er den eneste barberhøvelen på markedet som oppfordrer andre til å bruke kvinnelig kroppshår i sin markedsføring. Hvor og hvordan du velger å barbere deg, er helt individuelt. Mange synes Estrid funker helt bra alene, men vi kan også anbefale å teste ut Estrid Shave Cream, som er spesielt utviklet til Estrid sine barberhøvler. Slik fungerer Estrid: Et Estrid start-kit koster kun 95 kr og da får du med en Estrid-høvel, to barberblader og en veggholder. Når du har gått tom for barberblader, kan du lett bestille nye og det er alltid fri frakt på alle Estrid-produkter. Ved å oppgi koden ELLE vil Estrid gi 10 kr til den svenske veldedige organisasjonen Kvinna till kvinna som jobber med kvinners rettigheter verden over. (Du betaler ingenting ekstra!) Følg Estrid på Instagram: @heyestrid
Powered by Labrador CMS