Deilig og sunn sjokobanan-is

Her får du oppskriften på Emilie Nereng sin sunne is-favoritt, som kan nytes så ofte du vil.

Publisert Sist oppdatert

Oppskrift på sjokobananis

Selv om det er midt i uken er vi i redaksjonen skikkelig glade i å kose oss, og enda bedre er det når vi kan gjøre det med god samvittighet! Nå har vi fått helt dilla på Emilie Nereng sin deilige iskrem med banan og sjokolade – og det beste er at du lager den på bare noen minutter! Emilie legger bestandig overmodne bananer i fryseren, de gir nemlig fantastisk softis-konsistens! Det sparer deg både for unødvendig matsvinn, og fungerer perfekt i bakverk, smoothie eller iskrem.
Til to porsjoner trenger du: Ingredienser 4 stk godt modne bananer, fryst ned i skiver 2 ts kakaopulver 2 ts vaniljeessens En klype havsalt Slik gjør du det Ha alt i en blender, vent ca. 10 minutter og blend mens du skraper ned på sidene underveis. Topp med saltede peanøtter eller pekan-nøtter og kokosflak. SÅ godt! Foto: @emilienutrition Her har Emilie toppet isen med kakaonibs, hakkede nøtter og karamellsaus – nam! Her har du Emilie sin oppskrift på de perfekte sunne pannekakene!
Powered by Labrador CMS