Mikrotrend: Brett på buksa

Foto: Imaxtree, Instagram/@darjabarannik

Nå skal buksene brettes!

Publisert Sist oppdatert

Buksesesongen nærmer seg og med det er det nye trender som popper opp i motebildet. Nå skal buksene brettes, og det fører kanskje til at man tar frem et par eldre bukser fra skapet igjen? Har man noen bukser som er for lange eller som man ønsker å gi et nytt utrykk – brett opp buksa!

Mikrotrend: Brett på buksa

Det er to trendy måter å brette buksene på akkurat nå og det er én tykk brett eller man kan rulle opp flere "lag" – finn din favoritt. Brette-trenden er spottet på catwalken i København denne uken, men den er også spottet på den franske catwalken, hvor det franske motehuset Balmain stylet mange av sine modeller under FW21/22-visningen med brettede bukser.

Alle bukser kan brettes opp, ekstra kult om de er litt oversized eller har flare, enten om det er jeans, dressbukser, skinnbukser eller linbukser – det gir nemlig et mer sommerlig og mer pyntet uttrykk. Og vi legger ikke skjul på at det selvfølgelig er superlekkert å style mikrotrenden med spisse pumps eller boots.

Foto: Imaxtree

Slik styler du trenden

Darja Barannik i brettede sølv-bukser under Copenhagen Fashion Week – stylet til lekre, spisse pumps. Apropo sølvbukser, sølv-trenden har virkelig tatt av under Copenhagen Fashion Week, og vi kan nesten ikke vente til SS22!

https://www.instagram.com/p/CSbSn7Ljm7_/

Striper er i vinden, ikke bare på gensere, men på bukser også. Pernille Teisbaek bretter buksen én gang og styler trenden med en croppet topp og loafers fra Chanel. Hvis man vil bruke ankelsmykker er dette den perfekte trenden for å vise de frem selv med bukser.

https://www.instagram.com/p/CSUoFPXIXtd/

Jeans med flare skaper en kul og større brett på buksen. Anniken Jørgensen er kjent for sin kule stil og styler brettede bukser med boots og en tank top.

https://www.instagram.com/p/CSC0Os7DNuy/

Powered by Labrador CMS