Helgens ønskeliste

Foto: Instagram @chloelecareux og produsentene

Denne helgen vil vi style trend-skjorten med joggeshorts!

Publisert Sist oppdatert

Helgens ønskeliste: Ukene går fort om dagen og mange har kanskje allerede tatt ut en ferieuke eller i hvert fall nyter noen deilige «feriedager» i helgene? Uansett om du befinner deg på ferie, er i byen eller på hytta, har vi funnet noen ting vi ønsker oss denne helgen.

Helgens ønskeliste

Denne uken har vi skrevet om skjorte-trenden som fortsetter, matchende, stripete sett og sommerlige loafers. Trendene fortsetter her i ønskelisten vår og denne helgen vil vi kle oss ton-i-ton i et matchende, grønt sett fra The Frankie Shop, stylet med et belte i midjen, solbriller og sandaler.

Da Leia Sfez luftet «joggeshortsen» denne uken ble vi inspirert. Til sine lekre, sommerlige loafers var hun ikledd hvit joggeshorts, oversized, hvit skjorte og en birkin – akkurat slik kunne vi tenke å kle oss denne helgen enten på en café i byen eller på hytta. I helgen er det meldt noe dårligere vær enn tidligere helger, men desto enda større unnskyldning til å ha et deilig hjemmespa med favorittproduktene sine. Vi har funnet et serum som gir mye fukt, en roller for litt ekstra luksus og et duftlys som setter stemningen.

Er helgen din full av planer med venner, har vi drømmekjolen fra Isabel Marant med puffermer på ønskelisten. Med et par øredobber fra Enamel og et par pene mules er du klar for akkurat det.

God helg kjære ELLE-lesere!

Matchende sett fra The Frankie Shop - skjorte, kr 1582 - shorts, kr 939.

Oversized, hvit skjorte fra Zara, kr 279.

Joggeshorts fra Ganni, kr 1095.

Rød neglelakk fra Dior, kr 285 (annonse).

Sort veske fra Balenciaga/Net-a-porter, kr 18 138.

Kjole fra Isabel Marant Mainline/Moniker, kr 11 399.

Øredobber fra Enamel, kr 1199 (annonse).

Duftlys fra Alexander Sprekenhus, kr 599 (annonse).

Kicks Beauty Jade Roller, kr 249 (annonse).

Niactil 4% fra Elixir, kr 980.

Powered by Labrador CMS