Balenciaga-crocs, anyone?

Gjør deg klar for årets største sko-overraskelse: Designercrocs.

Publisert Sist oppdatert

Balenciaga og Crocs har samarbeidet om å lage skoen Foam - en platåsko-variant av den klassiske Crocs'en - som ble vist på catwalken under moteuka i Paris i går (du så vel live feeden vår direkte fra Balenciaga-visningen?). Underlig, sier du? Vi er enig. Crocs og Balenciaga er ikke akkurat to merker vi nødvendigvis hadde ønsket oss at gjorde et samarbeid, men resultatet er unektelig interessant og artig.

Lang kjole, strassøredobber og crocs. Balenciaga er oppfinnsomme med vårmoten. Foto: Imaxtree

I følge elle.com sier Michelle Poole i Crocs dette om designsamarbeidet:

"Da Balenciaga tok kontakt med oss, ble vi interessert i muligheten til å utfordre grensene for våre design- og formkapasiteter og se hva vi kunne skape sammen. Å jobbe med Balenciaga har vært kjempegøy for teamet vårt, og viser nok en gang relevansen vår ikoniske sko har i dagens mote- og designverden, samtidig som vi blir koblet til den opprømtheten og energien som oppstår i uventede partnerskap.” Crocs + Balenciaga = sant. Foto: Pinterest

Balenciaga og sjefdesigner Demna Gavasalia er ikke det første motehuset som har flørtet med skomerket - Christopher Kane sendte modellene nedover catwalken i crocs pyntet med glitrende steiner og krystaller for nøyaktig et år siden. Uansett om de blir en hit eller ikke - skoene er uten tvil iøyenfallende. Er du allerede fan, må du dessverre vente helt til våren før crocsene blir tilgjengelig eksklusivt på Balenciaga sin egen nettside.

Powered by Labrador CMS