8 ikoniske it-vesker verdt å investere i

De går aldri av moten og er verdt hver eneste krone. Her er veskene du vil elske for alltid.

Publisert Sist oppdatert

Alle de store motehusene leverer, sesong etter sesong, fantastiske kreasjoner i form av it-vesker.

Noen ender opp som døgnfluer, mens andre forblir favoritter i mange, mange, mange år. Disse it-veskene har derfor en tendens til å stige i verdi, og dermed gi deg maks valuta for pengene du velger å bruke. Under har vi samlet 8 slike ikoner som ikke bare lever evig, men som også omtales som knallgode investeringer.

Klassiske it-vesker

Chanel 2.55

En Chanel-veske sies faktisk å være en smartere investering enn å sette sparepengene dine i aksjefond. Med andre ord: Den klassiske og ultra-ikoniske 2.55-modellen er verdt å bruke noen ekstra slanter på.

Fendi, Baguette

Fendis ikoniske baguette-veske gjorde faktisk et aldri så lite catwalk-comeback for bare noen uker siden, da det italienske motehuset viste frem til vår- og sommerkolleksjon for 2019 i Milano. Men det er ikke bare nå denne lille rakkeren er i vinden. Den er og blir en evig klassiker.

Loewe, Amazon

En ikon blant ikonene. Vesken ble født for 40 år siden og trender den dag i dag.

Gucci, Bamboo Classic

Det kan nesten sies å være en tommelfingerregel; har veska et bambus-håndtak og er laget av Gucci, er det en investering verdig.

Tips: Lyst til å spare til en veske? Slik gjør du det!

Bottega Veneta, Nero Intrecciato Nappa Large Veneta

Signatur-fletteteknikken til Bottega Veneta er både unik og vanvittig klassisk, og Nappa-veska anses å være blant selve kronjuvelene til det italienske motehuset.

Mulberry, Bayswater

Bayswater har en klassisk fasong og et tidløst design. Nyeste tilskudd til de mange variantene som allerede finnes er en glidelåsvariant med skulderrem.

Dior, Lady Bag

Født på 90-tallet, elsket av prinsesse Diana og senere oppkalt etter henne. Denne veska er så chic og elegant som du kan få det, og finnes i dag i utallige størrelser, farger og mønster.

Balenciaga, Classic City

City-en til Balenciaga har bevart sin kult-status helt siden Kate Moss ble sett bærende på den, tidlig på 90-tallet. I dag er veska nesten like ikonisk som Moss the Boss selv, med sin biker-inspirerte look og baggy form.

Sjekk ut: Hva disse kule damene bruker pengene sine på!

Powered by Labrador CMS