Bakte egg i avokodo med Brie

Dette må du bare prøve! Perfekt påskemat!

Publisert Sist oppdatert

Bakte avokodo med egg, er super enkelt å lage og smaker kjempe godt. Er du klar for å teste ut noe nytt du kan servere til helgefrokosten?

En fransk touch: Du kan gjøre retten enda mer spennende ved å tilsette Brie!

Slik gjør du:

1. Start med å dele avokadoene i to og fjern steinen. Grav ut litt av avocadokjøttet slik at egget får plass.

2. Legg deretter avokadoene i en ildfast form og knekk ett egg i hver avokadohalvdel. Krydre med salt, pepper og strø litt chilli over. Er du ekstra vågal, kan du legge en skive Brie i hver avokodohalvdel før du tilsetter egget.

3. Stek deretter avokadoeggene på 180 grader i 20 minutter eller til eggehvitene er helt faste.

4. Mens avokadoeggene er i ovnen steker du bacon i en panne til de blir spøstekt.

Server avokadoeggene med finhakket vårløk og biter av sprøstekt bacon, og gjerne med deilig nybakt brød til.

Bon Appétit

Powered by Labrador CMS