Green Rehab

Vi sjekket inn på green rehab på Comfort Hotel.

Publisert Sist oppdatert

Comfort Hotel har siden 16. september kjørt kampanjen Green Rehab på sine hoteller.

Miljøproblemer som havplast og matsvinn øker markant, og den miljøvennlige budsjettkjeden Comfort Hotel har siden i fjor kuttet ned på plastmisbruket sitt og gjør nå sin største miljøsatsning med Green Rehab – et initiativ hvor målet er å inspirere og lære av gjestene rundt miljøspørsmål, samt å vise frem sitt arbeid for en mer holdbar verden.

I seks uker har hotellkjeden hatt fokus på bærekraft og miljø.

Vi sjekket inn på supersentrale Comfort Hotel Trondheim, som Ulrikke Falch, hvor vi ble møtt av informasjon om noen av de største miljøproblemene vi har nå og ble oppmuntret til å bidra.

Blant annet ved å droppe tannbørster med plast, til fordel for miljøvennlige tannbørster.

https://www.instagram.com/p/B3UNY6_A3od/

– I mai 2018 delte vi i Comfort Hotel at vi sjekket inn på rehab for grovt plastmisbruk. Målet var å være plastfrie i 2020, noe vi oppnådde allerede i 2019, men vi har også mange andre gode tiltak for å bidra til et bærekraftig miljø. Vi vil verne miljøet ved å kaste mindre restavfall, bruke mindre energi, redusere vannforbruket, minimere bruken av kjemikalier og sørge for at transporten til og fra hotellene blir så kort som mulig. Dette kan vi ikke gjøre alene, derfor inviterer vi våre gjester til å sjekke inn på Green Rehab for å ta del i våre miljøsatsninger - og mål, sier Anna Spjuth, Senior Vice President for Comfort Hotel i en pressemelding.

Miljøinitiativet Green Rehab varer fra 16. september til 31. oktober.

– Comfort Hotel er en viktig pådriver i arbeidet med å skape den mest bærekraftige hotellopplevelsen i Norden. Å bry seg om mennesker og miljøet ligger i kjedens DNA, og med dette initiativet skaper man en enda tettere dialog med gjestene som vil bidra til å heve standarden for hva som er et miljøvennlig hotellopphold, sier Petter Stordalen, eier av Nordic Choice Hotels i pressemeldingen.

Skal du ut å reise i oktober?

– Gå for en Green Rehab, da vel!

Vi gjør oppmerksomme på at oppholdet på Comfort Hotel Trondheim var sponset.

Powered by Labrador CMS