Annonse

Undertøy- og badetøymerket Freya Lingerie byr virkelig på den aller råeste bademoten, som vi har lyst til å ikle oss sesong etter sesong … etter sesong. Like perfekt til på en varm, norsk sommerdag som det er til strandferien vi har begynt å lengte etter til høstferien.

Merket lager flatterende og fargesterke bikinier og badedrakter med en trendy tvist det er umulig å ikke falle pladask for. Materialet er både behagelig og elastisk, fasongene er designet for å passe alle kroppsformer og prisene er budsjettvennlig.

Årets kolleksjon byr på alt fra psykedeliske blomsterprint i blå og rosa neonfarger til transparente og sarte blonder i mesh-stoff.

Under har vi plukket ut et par av våre største favoritter fra Freya Lingerie.

Rå rosa

Denne modellen fra «The Sundance»-kolleksjonen tilbyr blant annet en rosa drøm av en bikini. Snittet er flatterende og fargen superfresh! Cup-designet gir godt med støtte, og sitter som støpt.

Bikinitopp, kr 573, underdel, kr 357.

 Statement

Bikinimodellen «Making Waves» må være sesongens fineste statement-bikini med sitt monokrome og tidsriktige sikksakk-mønster.

Tips! Mønsteret finner du også på en maxikjole i behagelig jersey-stoff. Gå gjerne all in med både bikini og kjole i det fine statement-mønsteret, og du tar straks strandlooken til et nytt nivå.

Bikinitopp, kr 639, underdel, kr 291. Maxikjole, kr 822.

Botaniske vibber 

Vi digger denne jungel-looken med eksotisk print og frodige, botaniske vibber som er helt i tråd med sommerens sterkeste bademote-trender. Bikinien Electro Beach har, som alt Freya-badetøy, en utrolig flatterende passform.

Bikinitopp, kr 540, underdel kr 291.

Mønstermania 

«Mamba»-bikinien er preget av et abstrakt dyrisk print i slangeskinn, i fargesterke og elektriske nyanser.

Bikinitopp med mønster, kr 639, bikiniunderdel i mønster, kr 324.
Annonse: Artikkelen er skrevet av ELLE Creative Lab i samarbeid med Freya Lingerie. 

Relatert

ByTimo står bak årets rosa sløyfe

Sjekk ut årets rosa sløyfe her!

Ukas ønskeliste uke 39

Dette ønsker vi oss nå!

På Sandvika Storsenter finner du virkelig alt på ett sted

Et shoppingmekka – Se alle våre favoritter her!