Annonse

Undertøy- og badetøymerket Freya Lingerie byr virkelig på den aller råeste bademoten, som vi har lyst til å ikle oss sesong etter sesong … etter sesong. Like perfekt til på en varm, norsk sommerdag som det er til strandferien vi har begynt å lengte etter til høstferien.

Merket lager flatterende og fargesterke bikinier og badedrakter med en trendy tvist det er umulig å ikke falle pladask for. Materialet er både behagelig og elastisk, fasongene er designet for å passe alle kroppsformer og prisene er budsjettvennlig.

Årets kolleksjon byr på alt fra psykedeliske blomsterprint i blå og rosa neonfarger til transparente og sarte blonder i mesh-stoff.

Under har vi plukket ut et par av våre største favoritter fra Freya Lingerie.

Rå rosa

Denne modellen fra «The Sundance»-kolleksjonen tilbyr blant annet en rosa drøm av en bikini. Snittet er flatterende og fargen superfresh! Cup-designet gir godt med støtte, og sitter som støpt.

Bikinitopp, kr 573, underdel, kr 357.

 Statement

Bikinimodellen «Making Waves» må være sesongens fineste statement-bikini med sitt monokrome og tidsriktige sikksakk-mønster.

Tips! Mønsteret finner du også på en maxikjole i behagelig jersey-stoff. Gå gjerne all in med både bikini og kjole i det fine statement-mønsteret, og du tar straks strandlooken til et nytt nivå.

Bikinitopp, kr 639, underdel, kr 291. Maxikjole, kr 822.

Botaniske vibber 

Vi digger denne jungel-looken med eksotisk print og frodige, botaniske vibber som er helt i tråd med sommerens sterkeste bademote-trender. Bikinien Electro Beach har, som alt Freya-badetøy, en utrolig flatterende passform.

Bikinitopp, kr 540, underdel kr 291.

Mønstermania 

«Mamba»-bikinien er preget av et abstrakt dyrisk print i slangeskinn, i fargesterke og elektriske nyanser.

Bikinitopp med mønster, kr 639, bikiniunderdel i mønster, kr 324.

Annonse: Artikkelen er skrevet av ELLE Creative Lab i samarbeid med Freya Lingerie. 

Relatert

Nytt merke: Madeinsane

Nå lanserer Sanatorium et eget livsstilsmerke – Madeinsane.​

Sesongens fineste loungewear

Høsten betyr peis, sofakroken, tente lys og deilig loungewear...

Forever «Kravis»

Sa noen punk rock-stil? Dette er superduoens beste moteøyeblikk.