Sommerens fineste bikini

Gleder du deg til sand mellom tærne, solbrun hud og late dager i varmen? Her gir vi deg ni bikinier du kan pakke med deg!

Publisert Sist oppdatert

Funnet sommerens fineste bikini? Og er du like klar som oss til å pakke feriekofferten og hoppe på første fly til varmere strøk?

Bikinien er et must i feriegarderoben. I alle fall for deg som elsker å bade! Men også for late dager på solsenga og som topp under en transparent sommerkjoler eller kaftan.

I sommer er trender som leopard, krepp, prikker, striper, volanger og blomster som gjelder. Årets bikinier kommer i alle slags fasonger, fra trekant-bh, små truser med knyting i sidene og truser med skyhøy skjæring, til topper med brede stropper, stroppeløse bandeau og bikinitruser med høyt liv. Med andre ord finner du garantert en som passer deg!

Her får du ni bikinier vi gjerne vil ha på oss i sommer!

Bikini med striper og prikker

1. Bikinitopp 149,- og bikinitruse 129,- fra Lindex // 2. Bikinitopp, 1780,- og bikinitruse, 1780,- fra Marysia // 3. Bikini fra Ganni, 1199,-

Kjør på med maritime striper, som Brigitte Bardot, i sommer. Striper får oss til å lengte etter Capri eller den norske skjærgården. Eller gå for retro prikker, perfekt til den franske riviera med en stor stråhatt og kurvveske til.

Blomstermønster, volanger og knallfarger

1. Bikinitopp, 199,- og bikinitruse, 139,- fra H&M // 2. Bikinitopp 99,- og bikinitruse, 79,- fra Cubus // 3. Bikini fra Zimmermann, 2100,-

Volanger og rysjer er trendy også på badetøyet. Bikinien fra Zimmermann står øverst på ønskelisten til sommerferien.

Sort, leopard og oransje

1. Bikinitopp, 1220,- og bikinitruse, 985,- fra Monica Hansen Beach Wear // 2. Bikinitopp, 699,- og bikinitruse, 499,- fra Love Stories/Zalando // 3. Bikinitopp, 145,- og bikinitruse 115,- fra Weekday

En klassisk sort bikini er alltid like aktuell og Monica Hansen Beach Wear har masse lekker og sexy badetøy med kule detaljer. Leopard er superhot i år og det samme er oransje, som er perfekt til solbrun hud.

Mer badetøy:

Badedraktene vi vil ha nå!

Alt om årets bademote

Powered by Labrador CMS