Eksklusivt badetøy fra H&M og Love Stories

Se det lekre badetøyet fra Love Stories Swim Club x H&M!

Publisert Sist oppdatert

H&M Love Stories: Igjen samarbeider H&M med det nederlandske merket Love Stories.

Love Stories Swim Club x H&M, designet av Love Stories grunnlegger Marloes Hoedeman og H&Ms in-house design team, er tilgjengelig i utvalgte butikker og på hm.com fra begynnelsen av juni.

H&M Love Stories

Fargepaletten består av gammelrosa, olivengrønn og oransjerød.

I kolleksjonen finner du retro bandeau, trekantbikinier og off-shoulder badedrakter og mer våtdraktinspirerte badedrkater med lange ermer. Samt tilbehør som håndklær, saronger, vesker og løse tunikaer.

Se våre favoritter fra kolleksjonen:

Miks og match

Hvert av plaggene er designet for å kunne mikses og matches etter humør og personlig stil, helt i tråd med Marloes Hoedemans mentalitet.

Inspirert av 70-tallet

Kolleksjonen er inspirert av Slim Arons berømte fotografier av 70-tallets bassengscener, samt Hoedemans egne ferier på Ibiza.

– Det er en drøm å samarbeide med H&M igjen for å tilby kundene Love Stories’ estetikk til H&M-priser. Love Stories Swim Club x H&M holder fast ved miks-og-match-prinsippet, og er designet for en innholdsrik sommerferie – enten du slapper av med en cocktail eller surfer på bølgene», sier Marloes Hoedeman, grunnlegger av Love Stories i en pressemelding.

– Denne lekne badetøykolleksjonen er det perfekte valget for alt fra å henge ved bassenget og ha det gøy på stranden, til å slenge på seg en tunika og gå ut for å møte venner. Den er enkel og elegant med en dus fargepalett og flatterende passformer. Vi håper at den fine og sporty kolleksjonen vil inspirere kundene våre til å utforske sin egen personlige sommerstil», sier Maria Östblom, Head of Design Womenswear for H&M i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS