Alt om årets bademote

Det fineste badetøyet går alltid først! Her er våre favoritter!

Publisert Sist oppdatert

Tid for badetøy!

Selv om du kanskje ikke skal på stranden i dag er det lurt å sikre seg det fineste badetøyet før det er utsolgt. Og det er så mye fint i butikk nå.

Enten du vil ha todelt bikini, eller en trendy badedrakt finner du garantert en du vil føle deg vel i på stranden i sommer. Vi drømmer oss helt bort i badetøy her vi sitter på kontoret og lengter etter sol og ferie.

Når du skal kjøpe badetøy er det viktig å tenke på hva som passer din figur og at du skal føle deg fin i den. Se alle våre favoritter lengre ned i saken.

Tips: Style badedrakten som en body/topp under sesongens kuleste jeans eller et omslagsskjørt.

ALT OM ÅRETS BADETØY 2018

Retro-vibber:

Sommerens badetøy byr på mange assosiasjoner fra trendene som var på 50, 60 og 70-tallet. Tenk striper, duse pasteller, "lillemartine"-stoff og rysjer og la deg inspirere av Brigitte Bardot og Jane Birkin.

Style bikinien som en topp til bukser med en lett kaftan over i sommer.

Sort bikini fra H&M, kr 199 for topp og kr 139 for truse. Stripete badedrakt fra Zara, kr 399. Bikini fra Heidi Klein via Net-a-Porter, kr 1300 for topp og kr 1100 for truse.

Blomster og frukter:

I fjor sommer var print av sitroner og appelsiner noe av det hotteste du kunne ha på Instagram. I år har trenden blitt ført videre til badetøyet på badedrakter og bikinier. Med en fin kurvveske og et omslagsskjørt og du er klar for en deilig dag på stranda.

Stripet badedrakt fra Solid & Striped via Net-a-Porter, kr 1690. Bikini med sitronmønster fra Lovechild, kr 1355. Badedrakt fra Ganni, kr 1399.

Bohemsk:

Om sommeren dukker alltid hippien i oss frem. Og hva er vel bedre enn å traske barbeint med sand mellom tærne iført en batikkmønstret badedrakt eller en heklet bikini?

Badedrakt fra Emilio Pucci via Net-a- Porter, kr 3900. Bikini fra She Made Me, kr 1300 per del. Badedrakt fra Mango, kr 399.

Mer sommermote på ELLE.no

Stråveskene vi vil ha nå!

Slik får du den perfekte brunfargen uten sol

Powered by Labrador CMS