Giorgio Armanis make-up artist Linda Cantello skapte en vågal svart og hvit look til modellene under fredags catwalk-visning i Milano.  – Det finnes egentlig ingen regler for hvordan du skal legge makeup.  Alle er vi ulike, og derfor er fremgangsmåten til å få for eksempel cateye-looken ulik fra person til person. Jeg elsker når makeupen ikke ser for perfekt ut, jeg syns vi skal ha det gøy med makeup, sa Cantello da ELLE møtte henne på Hotel Armani i Milano få timer etter visningen. Her er bildene fra backstage;  trinn for trinn ser du hvordan du  kan skape den rykende ferske looken selv:

Prepp huden først med Armani Prima Glow and Moisturizing Balm. Deretter markerer du rundt øynene med Smooth Silk Eye Pencil i farge nr 4.
Påfør deretter skygge over lineren og deretter Eye and Brow Maestro i farge nr 1 over den svarte eyelineren.
Påfør deretter Universal Higlighter på senteret av øyelokket, i øyenkroken og på utsiden av nedre øyenlokk. Dette vi skape kontrasten i make-up looken.
Make-up kittet som skapte catwalk looken
Vi elsker svart-hvit looken og den vågale eyelineren
Ved å bruke High Precision Retouch på huden ser den perfekt og naturlig ut.
Looken ble fullført med en kort svart parykk.
 

Relatert

Miniguide til mykere lepper

Slik får du mykere lepper på vinteren.
Korres Luminous Body Perfector

Dagens Craving: Korres Luminous Body Perfector

Sommerglød på 1-2-3!
På sommerhalvåret er Tom Fords 'Bitter Peach' en favoritt, og selv om den kanskje høres veldig fruktig og frisk ut, så opplever jeg den som rund og litt krydret. Fersken kommer helt klart tydelig fram, men etter å ha sittet litt på huden blir duften mørkere og mer tre-aktig. En sexy sommerparfyme!

Marthes duftreise

Skjønnhetsansvarlig, Marthe deler sine favoritter.