Fem fine: Jobbvesker

Foto: Getty Images

Back to work, og ny jobbveske står øverst på to-do-listen.

Publisert Sist oppdatert

Tid for ny jobbveske? Vi er allerede godt i gang med å planlegge den perfekte back-to-work-garderoben og det neste på høstens første to-do-liste er å finne den perfekte vesken til jobb.

Det er vel strengt talt et par andre ting på den mer offisielle to-do-listen som også må gjøres (hei, innboks!) men nye tilskudd til garderoben er alltid en god motivasjon. Litt som når man skal begynne å trene igjen, og tanken på nytt treningstøy frister mer enn tanken på faktisk å trene.

En perfekt jobbveske har nok av plass til alt det nødvendige, du vet: nøkler, lommebok, mobil, øretelefoner, gamle kvitteringer, godteri og motivasjon (godteri og motivasjon kan yte samme formål). Den skal være god å bære med seg, og samtidig se proff ut og komplementere antrekket.

Og du vet at ferien er over når tanken på en blazer, sko som strammer litt og en nystrøken skjorte gir sommerfugler i magen på samme måte som et nytt penal og nye fargestifter en gang gjorde.

Shopping: Jobbveske

Semsket jobbveske fra Métier, 21.500,- (annonse)

For deg som trenger en jobbveske som også rommer en bærbar datamaskin er det perfekt med en horisontal modell. Her fordeles vekten på datamaskinen bedre, og vesken vil ikke oppleves like tung. Denne faller kanskje under kategorien "investering" – men wow, så fin!

Gucci Ophedia, 15.500,- (annonse)

Jobbveske fra H&M, 299,- (annonse)

Skuldervesker til jobb

Flettet skinnveske fra Cala Jade, 6499 kr (annonse)

Misu-vesken fra norske Cala Jade er allerede en stor favoritt, og til høsten drømmer vi om denne varianten i semsket skinn.

Skinnveske fra Arket, 2790,- (annonse)

Et skikkelig budsjettkupp! Vi ELLEsker detaljen med beltereim.

Powered by Labrador CMS