På utkikk etter ny vognpose til barnet ditt?

Baby mamas: Sjekk ut denne!

Publisert Sist oppdatert

I annonsesamarbeid med Najell

På jakt etter den perfekte vognposen? Vi i ELLE – altså the baby mamas- sverger til de fine vognposene fra det svenske merket Najell.

Hvorfor trenger man en vognpose, tenker du kanskje? Det skal vi fortelle deg.

En vognpose gir litt mer støtte til barnet – i motsetning til for eksempel en dyne, og den skjermer mot vær og vind og er derfor helt perfekt for norske forhold. I tillegg beskytter en vognpose mot skitt og smuss, og dermed holder vognen seg ren mye lenger. Og – tenk deg selv da, hvor deilig det må være å sitte inn i en sånn på en litt grå dag...

Så gjelder det bare å finne en variant som du liker best. Vi har funnet vår favoritt fra Najell.

Vognposene passer alle vogner på markedet.

Najell – for urbane foreldre

Najell er et svensk merke som har som mål å gjøre livet til urbane foreldre enklere. De har som mål å produsere produkter som ikke går på bekostning av foreldres ønskede livsstil, men heller styrker den. Merket produserer alt fra bæreseler til gravidputer – og selvfølgelig: vognposer.

Najell ble grunnlagt av ekteparet Niklas og Freja, og ideen til det først produktet Babynest SleepCarrier ble født da Niklas skulle legge niesen sin, og han oppdaget av hun våknet hver gang han la henne fra seg.

Najell er et svensk brand som fokuserer på foreldres behov.

De beste vognposene

Najell vognpose – ett av mange produkter i merkets sortiment – er faktisk den eneste vognposen du trenger. Den er myk og god for barnet, kan justeres etter babyens alder – alt fra nyfødte babyer til barn på tre år – og passer i både liggende og sittende vogner.

Vognposen er laget for å tåle all slags vær: både stormende høstvær og kaldt vintervær.

Med det vannavstøtende materialet, tykk og behagelig polstring og temperaturregulerende funksjoner, finne det faktisk ingen unnskyldning for å ikke gå ut gjennom alle årstider.

Hot tip: Hold de gjørmete skoene utenfor ved å åpne opp bare den nederste delen av vognposen.

Vi i ELLE liker også spesielt godt det tidløse designet på vognposene. De finnes i flere ulike farger, slik at alle kan finne sin favoritt. I tillegg får du kjøpt matchende votter – Najell barnevognhansker, som gjør at du ikke blir kald på hendene når du triller rundt på barnevognen gjennom høsten og vinteren.

Fyllet til vognposen er laget av Sorona, som består av resirkulert polyester og gir bedre materialegenskaper enn andre fyllmaterialer. Det betyr at posen forblir fluffy og luftig, selv etter kontakt med vann.

Najell vognpose og Najell barnevognhansker er laget av et vannavisende materiale med en tykk og komfortabel polstring og har temperaturregulerende funksjoner.

Najell SleepCarrier – Et smartere babynest

På jakt etter et smart og sikkert sted til babyen din når det sover? Med babynestet fra Najell kan du ta med deg en sovende baby hvor enn du måtte ønske. Najell SleepCarrier passer perfekt i vognen og har funksjonelle håndtak som gjør at du på en sikker måte kan bære rundt på babyen din når den sover. Ved å ha babyen din i et babynest du kan bære rundt på, skaper du en trygg ramme for babyen allerede fra første øyeblikk. Perfekt når du skal på café eller besøke venninner og trenger et trygt og lunt sted å ha babyen din.

Najell SleepCarrier passer perfekt i vognen. I tillegg passer vognposen i Najell SleepCarrier.

Sjekk ut alle produktene til Najell her!

Powered by Labrador CMS