Siste bilde av Meghan Markle

Foto: Getty Images

Dette er muligens det siste bildet du får se av en gravid Meghan Markle.

Publisert Sist oppdatert

– Neste gang du ser et bilde av henne, holder hun nok den nyfødte babyen i armene, skriver ELLE UK.

Vi har nå visst om Meghan Markles graviditet i fem måneder og sett masse bilder av henne i det ene lekre antrekket etter det andre. Men nå er det altså slutt på bilder av gravide Meghan Markle.

Årsaken er at Meghan Markle nå skal ut i mammaperm.

Skal jobbe

Mammapermisjonen hennes er ikke bekreftet av Buckingham Palace, men de sier i en pressemelding at hun ikke på nåværende tidspunkt har noen offisielle oppdrag planlagt.

Det er antatt at termindatoen er om fem eller seks uker og at det derfor er lite sannsynlig at hun vil bli observert offentlig før fødselen.

Men selv om Meghan Markle ikke skal ut på offisielle oppdrag, betyr det ikke at hun ikke skal jobbe i det hele tatt. Flere medier har skrevet at hertuginnen av Sussex skal jobbe til tett opp mot termindatoen, etter eget ønske.

Buckingham Palace bekrefter at hun skal ha flere private møter de kommende ukene.

Flytter

Før babyen kommer, skal også Meghan Markle og prins Harry flytte fra Kensington Palace til Frogmore Cottage i Windsor, som nå snart skal stå ferdig renovert.

Denne siste uken før Meghan trekker seg tilbake fra offentligheten har hun vært travel. Hun var med i en paneldebatt på den internasjonale kvinnedagen, på mandag hadde hun to offisielle oppdrag og var med på feiringen av Commonwealth Day med resten av kongefamilien.

Så gjenstår det å se når årets mest omtalte baby kommer!

Saken er fra ELLE UK.

Powered by Labrador CMS