Se Sofis avgangsvisning live kl 18

For første gang gjennomfører moteskolen Sofi sin avgangsvisning digitalt!

Publisert Sist oppdatert

Sofi avgangsvisning 2020: I dag 11. juni viser studenter fra SoFI, School of Fashion Industri, frem sin avgangsvisning digitalt kl 18! Dette er første gang visningen utføres digitalt.

Avgangsvisningen vil vise en kombinasjon av mote, interiør og retail.

Klikk her for påmelding!

FRA URBAN TURISME TIL LADY DIANA

SoFI gjennomfører sin årlige avgangsvisning til tross for Covid-19, som eneste kreative moteskole i Norge.

Sofi avgangsvisning 2020 - Må tenke annerledes

Nedstengingen av landet har gått spesielt hardt utover moteindustrien og som en konsekvens har butikker og andre bedrifter vært nødt til å finne nye løsninger. SoFI har også måttet tilpasse seg den nye hverdagen, og vil derfor i år presentere en digital avgangsvisning.

Rektor, Per Åge Bergquist Sivertsen, mener det er en kjensgjerning at ved å bruke ny teknologi så vil man finne løsninger som er bedre, mer effektive og ikke minst mer bærekraftig for verdikjeden i motebransjen.

Bergquist Sivertsen som har mer enn 20 års erfaring fra motebransjen, mener det er viktig at studentene får vist frem arbeidet sitt til tross for årets utfordringer.

Presentasjonen vil være en miks av videomateriale av studentenes arbeid og det tredimensjonale designverktøyet CLO 3D som designstudentene tidligere har jobbet med. Med seg på laget har de Christina Ledang som stylist og Ole Martin Halvorsen for foto og video.

– Det er ekstra viktig å være synlig i en periode som dette! Vi har vært veldig opptatt av å tilpasse oss situasjonen med et klart fokus på å gjennomføre alt som ligger i planen for resten av semesteret. Å frata studentene muligheten til å vise sine innovative prosjekter var aldri et alternativ for SoFI, sier Bergquist Sivertsen.

For Motedesign er det i år syv avgangsstudenter som skal vise frem sine minikolleksjoner som er inspirert av alt fra sterke kvinner, hip hop miljøet på 90-tallet, bryting av kjønnsnormer, fotografier, kunst, multifunksjonalitet og greske gudinner.

Les også:

Oslo Runway er tilbake!

Powered by Labrador CMS