Månedens horoskop: August 2018

Foto: ByBenedicthe

Se hvordan starten på høsten blir for deg her!

Publisert Sist oppdatert

Løven Løven er sjarmøren i zodiaken. Du styres av Sola, noe som gir tegnet ditt massevis med positiv energi. Løven er varmhjertet, sjenerøs og kreativ, og det er mye entusiasme, glede og lidenskap i tegnet ditt. Løven føler med hele det store hjertet sitt, og når du blir forelsker gir du bånn gass. Du er en person som må ha med deg følelsene dine i alt du foretar deg, uansett om det handler om kjærlighet, jobb eller livsvalg. Mange løver bytter gjerne karriere sent i livet om de føler at de ikke trives i jobben – uansett hvor bra betalt den er. Som Løve er det viktigere for deg å like det du holder på med enn å tjene mye penger.

Væren 21/3 – 20/4

August dreier seg om forandringer på jobben og om å finne sin plass. Det som var en selvfølge før ferien, er ikke lenger like åpenbart nå. Enkelte personer blir borte, og det kommer nye mennesker inn i livet ditt. Denne måneden handler mye om de valgene du gjør, og hvordan de kommer til å påvirke framtiden din. Du begynner å innse alvoret i de beslutningene du tar, og det får deg til å endre litt på oppførselen din – spesielt på jobben.

Tyren 21/4 – 21/5

I løpet av august er du mer positiv til jobben din enn du har vært på lenge. Du har bestemt deg for å skrinlegge det negative, og i stedet fokusere på det du syns er bra. Dette blir en fin måned; den blir både sosial og hyggelig. I perioder er det mye å gjøre på jobben, men du har ladet batteriene godt i ferien – så du har ingen problemer med å ta i et tak. En positiv beskjed i slutten av måneden får deg til å begynne å drømme om framtiden.

​Tvillingene 22/5 – 21/6

Denne siste sommermåneden tilegner du saker som betyr mye for deg. Du er tilbake fra ferie, og nå er hverdagen her igjen. Perioden føles litt vemodig. Klart at det er moro å se alle kollegaene dine igjen, men du savner friheten du har hatt i ferien. Plutselig er det ikke like lett å gå ut en kveld og henge med venner. Alle aktiviteter krever planlegging, og akkurat det er noe du ikke liker ...

​Krepsen 22/6 – 22/7

I løpet av august prøver du å få struktur på livet ditt. Du har innsett at du trenger faste rutiner. Det som var så enkelt i løpet av sommeren, skaper plutselig problemer i hverdagen. Du må passe på økonomien, planlegge innkjøpene dine og tenke på hva du stapper i deg. I løpet av denne perioden passer det bra å komme i gang med trening eller en hobby som som innebærer fysisk aktivitet. En ny kollega gjør et godt inntrykk på deg.

Løven 23/7 – 23/8

Dette blir en god måned for de fleste Løver – til tross for at det blir en del forandringer, noen av dem til og med kanskje ganske store ... Det kan dreie seg om jobbytte, samlivsbrudd eller flytting. Dette er noe du selv aktivt har valgt, men det er uansett ubehaglig i begynnelsen. I midten av perioden er det mye familie i horoskopet ditt, og du bruker mye tid på dine nærmeste. Det blir ikke mye tid til overs til venner nå. Slutten av august dreier seg mye om penger og å skape en økonomisk trygghet. Av en eller annen grunn er det blitt viktig for deg å ha en buffer.

Jomfruen 24/8 – 23/9

Romantikken fra forrige måned vedvarer. Du er så herlig lykkelig at vennene dine blir misunnelige. Fordelen er at du ser på det meste i hverdagen som positivt. Forelskelsen får deg til enkelt å overvinne alle problemer, uansett om de er private eller jobbrelaterte. I slutten av august kan det dukke opp en ny kollega eller sjef på jobben, og dette kan komme til å forandre gruppedynamikken.

Vekten 24/9 – 23/10

Månen forsterker din kreative side, og i denne perioden får det meste du foretar deg en kunstnerisk touch. Du elsker å skape ting med hendene, og du tar deg tid til å kunne oppnå de resultatene du ønsker deg. Heldigvis har du en ganske stille periode på jobben nå, og det gir deg flere muligheter til å være kreativ. I slutten av perioden skjer det noe som får deg til å tenke over enkelte av livsvalgene dine.

Skorpionen 24/10 – 22/11

August kommer som et sjokk! Plutselig er hverdagen, alvoret og alle pliktene så åpenbare. Du greier ikke helt å gi avkall på friheten fra feriedagene ennå, og det kan skape problemer i hverdagen ... I løpet av denne måneden innser du at det kommer til å bli krevd en hel del av deg om du skal nå målene dine på jobben. Det har vært enkelt å planlegge karrieren, men nå skal alle planene settes i verk – og det blir hakket tøffere.​

Skytten 23/11 – 21/12

August dreier seg om små og store valg. Det blir en begivenhetsrik måned, der det ikke blir mye tid til overs til å stoppe opp og reflektere. På jobben er det full fart fra dag én. Den behagelige overgangen fra sommer til hverdag uteblir, og det gjelder å akklimatisere seg til virkeligheten så fort som mulig. I løpet av august får du en mulighet til å teste ut nye arbeidsoppgaver. Du syns det er moro med utfordringer, og du presterer bra.

​Steinbukken 22/12 – 20/1

August dreier seg om vennskap, glede og varme. Dette blir en fin måned, som du kommer til å huske lenge. Du møter nye mennesker og knytter nye, varige vennskapsbånd. I løpet av denne perioden gjør du noe som du elsker å gjøre. Uansett om det handler om jobb eller en hobby, får du muligheten til å utvikle deg og vokse på området. Slutten av august byr på en hyggelig overraskelse.

Vannmannen 21/1 – 19/2

Denne siste sommermåneden blir en blanding av fridager, miniferier og jobb. Det virker som om du ikke tar en sammenhengende ferie i denne perioden, men du tar gjerne en fridag en fredag eller mandag for å komme deg bort noen dager. Du opprettholder kontrollen i privatlivet, men du lar et familiemedlem få frie tøyler – og dette vil vise seg å være en god beslutning.

Fiskene 20/2 – 20/3

August blir litt av en oppvåkning etter forrige måneds sommereventyr. Selv om det blir en fin og god periode, så stilles det plutselig krav til deg. Hverdagen er her med sine ulike former for aktiviteter, og det er ikke like mye plass til spontanitet. Når det gjelder jobben, så er det fullt opp med nye utfordringer. For første gang på lenge må du anstrenge deg for å prestere.

Se hvordan resten av 2018 blir for ditt stjernetegn her!

Powered by Labrador CMS