Neglelakken vi sverger til akkurat nå

Denne neglelakken må bare prøves - så chic!

Publisert Sist oppdatert

Beste neglelakk - ELLE tester: Atelier Rouge

Beste neglelakk: I annonsesamarbeid med Atelier Rouge I disse dager lanseres endelig neglelakkmerket Atelier Rouge. Og vi har fått teste ut den nye neglelakken, som både er chic å se på, og enkel og lett å påføre. Atelier Rouge – Det ultimate tilbehøret Atelier Rouge er inspirert av mote-og streetstyleverdenen og baserer seg på trender og farger fra motebildet, som gjør at du kan bygge opp en personlig neglegarderobe som passer din stil. I tillegg til neglelakk kommer også en serie pleiende produkter, samt stylingverktøy slik at du kan lage perfekte salong-negler hjemme. Neglelakken består av 80% naturlige ingredienser og er 100% vegansk, og penselen er utviklet i syntetiske fiber av høy kvalitet. Korken er ergonomisk og spesialutviklet for å gi et stødig grep ved påføring, men er også et blikkfang som gjør den gjenkjennbar i butikkhyllen. All emballasje er nedbrytbar og produksjonen skjer i Europa. Parisian Chic møter Scandi-cool I et univers hvor Parisian chic møter Scandi-cool, tilbyr Atelier Rouge alt man trenger for vakre hender og negler. Atelier Rouge lanserer i sitt første slipp en nøye kurert kolleksjon av unike røde og rosa nyanser, med blant annet signaturlakkene L’atelier Rouge og L’atelier Rose. I tillegg lanseres baselakk og topplakk, som gir neglene et blankt resultat. Og ved hjelp av den unike, høytpresterende formuleringen kreves det kun ett strøk.
Atelier Rouge er utviklet av Myself & Friends, et datterselskap av KICKS, og vil selges eksklusivt hos KICKS, både i butikk og online fra 22. Juli 2020. Prisene går fra 49,- til 129,- NOK.

Vi har testet ut den nye neglelakken fra Atelier Rouge og ikke bare er flakongen superlekker å se på, neglelakken er så chic og gir oss skikkelig franske vibber. Dette er neglelakken du vil ha fremme på baderommet.

Lakken er dessuten enkel å påføre og tørker fort. Dette er vår nye favoritt!

Slik får du perfekte negler hjemme

Du trenger ikke dra til neglesalong for å få perfekte negler! Her gir vi deg fem tips til hvordan du får perfekte negler hjemme.

1. Pleie og styrke over tid

Gi neglene dine litt ekstra oppmerksomhet og pleie i ny og ne ved å benytte deg av oljer og salver som pleier neglebåndene, og som gjør neglene dine sterkere. Bruk negleserumet Nail Growth Treatment for å styrke neglene dine og prøv Overnight Hydrating Treatment som gir ekstra fuktighet til neglbåndene slik at du unngår tørr hud rundt neglene.

2. Fil neglene dine!

For en fresh salong-look, er det alfa og omega å ha filte negler. Oval Glass Nail File fra Atelier Rouge, gjør filingen til en lek og den ovale formen gjør at man kommer til overalt. Denne er super å alltid ha i vesken!

3. Få neglelakken til å vare lenger

Ved å bruke Base Coat under neglelakken og Top Coat over neglelakken, bidrar du til at neglelakken holder seg fin lenger. Dette gir i tillegg et finere resultat!

4. Pynt neglene dine

Du kan enkelt få salong-negler hjemme, om du bare har det rette verktøyet. En hot trend akkurat nå, er å være kreativ med neglelakken. Mix f eks med forskjellige nyanser av rødt og legg små prikker oppå neglelakken ved hjelp av Double Sided Dotting Tool.

5. Fransk manikyr med en vri

En hot trend vi sverger til akkurat nå, er fransk manikyr med en vri. Gå for eksempel for beige og rødt eller rosa og rødt. Bruk den lyseste fargen som basefarge og bruk den mørkeste fargen til å lage franske tipper. La basefargen tørke helt før du påfører tippene!

Dersom du ikke er stødig på hånden, kan du klippe til et ark og bruke det som hjelpemiddel når du maler tipper.

Powered by Labrador CMS