Månedshoroskop: April 2022

Foto: Imaxtree

Slik blir april for deg og ditt stjernetegn!

Publisert Sist oppdatert

Månedshoroskop april 2022: Slik blir april – og påske – for deg og ditt stjernetegn.

Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

Slik blir april i følge stjernene:

Væren er zodiakens første tegn, og styres av den temperamentsfulle og energiske planeten Mars. Hos deg er det en driv og en vilje til å oppdage ting – uansett om det er i privatlivet eller på jobben. Man snakker gjerne om Væren som en pioner og en igangsetter. Du er flink til å starte opp prosjekter, mens straks alt er oppe og står mister du interessen og søker nye erfaringer. Væren er en fysisk skapning, og vil ha lidenskap i forholdene sine. Folk påvirkes lett av Værens en- ergi og utståling, men kan også fort bli såret når du flagrer av gårde i retning nye og mer interessante jaktmarker. MÅNEDENS RÅD: Det er på tide å se framover.

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

April blir en oppvåkning for deg. Du oppdager at du egentlig ikke har så mange planer for veien videre, og nå når restriksjonene er letta på og livet igjen er mer normalt, er det igjen på tide å fokusere på framtiden. Denne måneden handler også om å legge planer for sommeren og om å tenke seg grundig om i forhold til videre utdanning og karriere. I midten av måneden lever du primært for familien og vennene dine. Dette blir en sosial og intens periode. Slutten av april kan se ut til å by på en forelskelse. Det kan godt hende at du innleder et forhold nå. Dette blir en spennende og dynamisk periode.

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

April blir mye en videreføring av de tingene som starta i mars. Jobbmessig blir dette en interessant periode, og du innser at du har mye å lære, men også massevis av kunnskap å dele med andre. I midten av måneden føler du deg ganske så våryr. Det blir en del spontane restaurantbesøk og kaffeavtaler – samtidig som du prøver å utvikle din kulturelle side ved å dra på museer og konserter. April vil berike deg.

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

Denne måneden dreier seg mye om kjærligheten eller mangelen på den slags i livet ditt. Nå når naturen igjen er i ferd med å blomstre, vekkes det sterke følelser i tegnet ditt. Venus sin posisjon forsterker disse følelsene og behovet for samhørighet. Som singel er du klar for å treffe en ny, og det kan bli mange dater i denne perioden. Er du allerede i et forhold, prøver du å blåse liv i følelsene med romantiske påfunn.

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

Nå innleder du en ny fase i livet ditt. Det siste året har du modnet i følelsene dine, og du har innsett at du i flere tilfeller har oppført deg barnslig og såret mennesker som du i bunn og grunn er glad i. Du har prioritert deg selv over hele linjen, men nå ønsker du å vise familien og de nærmeste vennene dine hvor mye de betyr for deg. I slutten av perioden må du håndtere noen økonomiske utfordringer, så her vil det være smart å ha litt penger i bakhånd.

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

I denne årets første vårmåned fylles tegnet ditt med massevis med ny energi. Solas plassering er fordelaktig, og det vil gi deg usedvanlig mye drivkraft. Du innser at det finnes utallige muligheter der ute for selvutvikling, og spesielt innen jobben din. Privat er det en smule turbulent – spesielt om du er nyforelska. Her er det en usikkerhet som kan gjøre deg sjalu, selv om du egentlig ikke har noen grunn til å være det. Slutten på perioden blir sosial og veldig fin.

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

Nå når samfunnet har åpnet mer opp, så åpner dette også for nye muligheter for deg. Det kan dreie seg om videreutdanning, kurs eller nye karrieremuligheter. Normalt pleier Jomfruen ikke å være så begeistra for forandringer, men roen de siste to årene har gjort deg ivrig etter å teste nye ting. I slutten av april tilbringer du mye av din våkne tid utendørs.

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

April blir en måned fylt med forandringer. De tankene som ble født i slutten av den forrige perioden, begynner å slå rot – og du går fra tanke til handling. Du har innsett at den eneste måten å forandre livet på, er å selv gjøre noe aktivt med problemene dine. Denne måneden møter du en person som ikke bare inspirerer deg med sin klokhet og varme, men som også hjelper deg med å komme deg videre når du selv føler at du bare står stille og stamper.

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

Denne perioden byr på et lite avbrudd i et ellers ganske turbulent år. Nå får du sjansen til å lande både på jobben og i deg selv, og du får tatt tak i gammelt grums. Dette kan handle om alt fra tidligere konflikter til å betale tilbake lån. Det føles viktig å ikke ha så mye bagasje nå når du søker deg videre i nye retninger. Slutten av april kan by på en nærmest spirituell opplevelse.

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

April blir en skikkelig vårmåned både mentalt og miljømessig. Du blomstrer er og veldig sosial. I denne perioden utvikler du nesten en uimotståelig utstråling som får all slags personer til å flokke seg rundt deg. Samtidig som du nyter all oppmerksomheten, oppstår det også konflikter rundt din person. Dette kan dreie seg om sjalusi, misunnelse eller om rene misforståelser. April kommer med drama, glede og fine vennskap.

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

I løpet av april blir du utfordra både fysisk og mentalt. Dette blir en periode som river ned og bygger opp. Du blir sterkere, og du får bedre selvtillit. Nå modnes du i din tilnærming til andre mennesker, og du blir et forbilde for mange i omgivelsene dine. Denne måneden begynner du å planlegge litt mer for framtiden. Du innser at det er på tide å realisere noen av ideene dine. Slutten på april blir veldig romantisk.

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

I april blir du utfordra på jobben, og det liker du ikke. Du besitter en selvfølgelig autoritet som sjelden stilles spørsmål ved, så derfor blir det ekstra tøft når en sjef eller kollega plutselig begynner å tvile på kompetansen din. Du tilbringer en stor del av denne perioden med å bevise hvor mye kunnskap du besitter. I slutten av måneden får du en jobbforespørsel som både forundrer og smigrer deg.

FISKENE (20. FEBRUAR – 20. MARS)

I april prøver du å vokse inn i den nye rollen din på jobben. Siden du fremdeles sitter med mange ubesvarte spørsmål, blir dette ingen enkel sak. Ved å utvise tålmodighet og ta en ting om gangen, kan du bygge opp tilliten din hos kollegaene dine. Vær tydelig på at du er en team-player og ikke en soloartist. Denne måneden møter du en person som vil bli viktig for deg i framtiden. Hen bringer nye perspektiver og humor til livet ditt.
Powered by Labrador CMS