Månedshoroskop: Juni

Foto: ImaxTree

Spent på hva juni har å by på? Sjekk ditt horoskop her!

Publisert Sist oppdatert

Månedshoroskop juni 2020: Endelig kom juni! Og for en start på denne fantastiske sommermåneden. Vi har virkelig fått smaken på sol, varme og late dager i pinsehelgen. Kan det bli bedre?

Men hvordan blir egentlig juni for deg og ditt stjernetegn?

Svaret finner du i ELLEs månedshoroskop for juni 2020.

Sjekk horoskopet ditt hver dag på ELLE.no!

MÅNEDSHOROSKOP JUNI 2020

Tvillingene

Den karismatiske og intelligente Tvillingen styres av Merkur, planeten for kommunikasjon. Du er en sympatisk, utadvendt og sjarmerende person, som er nysgjerrig på det meste. Tvillingen elsker å lære seg nye ting, men er ofte for lat til å fordype seg i et emne. Du går fort lei og vil videre til noe nytt. Tegnet er ikke like fysisk lidenskapelig som ildtegnene, så du ser heller etter en kjæreste du kan matche intellektuelt med framfor en som er fin å se på. Tvillingen er liker forandringer, så for deg er det naturlig å ha flere partnere i løpet av livet.

Månedens råd: Å unne seg selv en ny start gir glede i hverdagen.

Væren​ 21. mars – 20. april

Juni blir annerledes enn flere av de andre månedene. En av vårens tunge bører løftes bort fra skuldrene dine, og livet blir enklere. Du har tatt grep og gjort forandringer både i livsstil og omgangskrets, og du har lært mye den siste tiden. Nå er du på vei inn i en ny fase av livet ditt som et bedre og mer modent menneske. I løpet av juni starter et nytt eventyr for deg. Dette dreier seg mer om en mental reise enn en fysisk.

Tyren​ 21. april – 21. mai

Juni blir en fin måned. Den siste tiden har du lært deg å sette pris på stillhet og nærheten til naturen. Du søker deg gjerne ut i skogen, eller aller helst til havet, når du skal fundere over livet. Naturens storslåtthet får deg til å slappe av og bearbeide utfordringene dine på et ubevisst nivå. I løpet av måneden tar du tak i hverdagsproblemer som har med jobben, helsa og familien å gjøre.

Tvillingene 22. mai – 21. juni

I juni har Tvillingen mye å ta tak i på hjemmebane. Du grubler over en større forandring, samtidig som du er urolig for hvordan du skal greie å håndtere dette økonomisk. Du har planlagt og gledet det til en del reiser i sommer, men nå overveier du å forandre sommerplanene. Akkurat nå tar du en dag og en ting om gangen, uten å planlegge langt fram i tid. Du tilpasser deg både til den økonomiske situasjonen og omstendighetene som har å gjøre med jobb og utdanning. Godt er det at du er en svært tilpasningsdyktig person.

Krepsen​ 22. juni – 22. juli

Etter en turbulent vår føles det trygt med det vante, og du oppsøker gamle venner for å ta opp relasjonene igjen. I løpet av juni vokser du også som menneske; du blir mer alvorlig og moden i framtoningen din – noe som vekker opp en tidligere flamme. Kjærlighetslivet blir komplisert; dels fordi du selv ikke vet hva du vil, og dels fordi den du flørter med er opptatt.

Løven​ 23. juLi – 23. august

Du livner skikkelig opp i juni. Sommerplanene skyter enten fart eller innstilles, men uansett er dette for å skape rom for det nye som nå er i livet ditt. Du satser mye på dine private relasjoner og investerer både tid og omtanke i de menneskene som du ønsker å ha nær kontakt med. I løpet av denne perioden blomstrer kjærligheten for en nyforelska Løve, men også etablerte forhold kan få seg en oppsving.

Jomfruen​ 24. august – 23. september

I løpet av juni prøver du å tenke nytt. Den siste tiden har du fått et nytt syn både på økonomi, rutiner og prioriteringer. I løpet av våren har du innsett hva som er viktig for deg, og du bruker mer energi på disse bitene i livet ditt og mindre på intriger, sladder og karrieren. Slutten av måneden dreier seg om en beslutning i forhold til framtiden din.

Vekten​ 24. september – 23. oktober

I juni begynner livet endelig å normalisere seg. Det har vært en del turbulens den siste tiden, men også mye glede og kreativitet. Du har vokst sammen med kollegaene dine på en helt ny måte, og dere hjelper og støtter hverandre mer nå enn før. Juni dreier seg om vennskap og om å stole på familie og venner. I denne perioden bygger du relasjoner som vil vare hele livet.

Skorpionen​ 24. oktober – 22. november

Juni blir en ny start for mange Skorpioner. Dette blir en periode der du tar drastiske beslutninger som vil påvirke både jobben og privatlivet. Du er lei av det trygge og velkjente. Nå kan det tenkes at du planlegger å flytte utenlands eller til helt andre omgivelser i eget land. Uansett hva du velger å gjøre, så vil juni dreie seg om forandringer. Slutten av perioden blir interessant, utviklende og lærerik.

Skytten​ 23. november – 21. desember

I løpet av juni tar du tak i de bitene i livet ditt som har lagt på is hele våren. Uansett om det er en hobby, et forhold eller å søke ny jobb, så føler du at du nå har både tiden og viljen til denne typen forandringer. Denne måneden setter du opp et budsjett for resten av året. Uforutsette utgifter har tæret hardt på økonomien, og nå må du bunkre opp ekstra penger. En sommerforelskelse tar deg med storm.

Steinbukken​ 22. desember – 20. januar

Juni dreier seg om å hente seg inn mentalt. Etter en intens og lærerik vår trenger du å roe ned tempoet generelt og følelsesmessig. Dette blir en god måned, der du kan fokusere på viktige ting som har med jobben og dine private relasjoner å gjøre. Er du forelska, kan juni bli en veldig romantisk tid for deg og kjæresten. Slutten av perioden blir fysisk krevende, men byr på en unik sjanse.

Vannmannen​ 21. januar – 19. februar

I løpet av juni tar du deg tid til å gjenoppta en av interessene dine. Du gir deg selv muligheten til å utvikle deg innen dette feltet. Familien og kjæresten støtter deg i beslutningen din. Som singel blir dette en periode der du møter mange nye mennesker. Du utvikler deg og vokser i takt med de nye vennskapene. Slutten av måneden kan by på en reise.

Fiskene​ 20. februar – 20. mars

I begynnelsen av juni blir du gledelig overrasket av en venn. Vedkommende har vist både mot og styrke den siste tiden, og dette har gitt strålende resultater. Du er glad på hans eller hennes vegne, og denne personens reise inspirerer deg til å gjøre noe nytt for deg selv. Du kvitter deg med destruktive relasjoner. Å unne seg selv en ny start innimellom er nøkkelen til å finne glede i hverdagen.

Powered by Labrador CMS