Månedshoroskop: Juli

Foto: @faithfullthebrand

Se hvordan juli blir for deg og ditt stjernetegn her!

Publisert Sist oppdatert

Månedshoroskop juli 2019: Juli er her med sommerferie, strandliv, reiser og kanskje en ferieflørt?

Juli er den beste sommermåneden!

Hvordan blir juli for ditt stjernetegn?

Svaret finner du i ELLEs store månedshoroskop juli 2019.

Sjekk horoskopet ditt hver dag på ELLE.no!

MÅNEDSHOROSKOP JULI 2019

Krepsen

– Er en følsom, familiekjær og humoristisk person, som styres av Månen. Månen står for empati, følelser, kreativitet og intuisjon. Krepsen har et sterkt beskyttelsesinstinkt, og tar ofte vare på sine venner og familien. Humøret kan være lunefullt, og kan svinge fra glede til tårer i løpet av kort tid. Krepsen er iherdig og besluttsom, noe som ofte fører til gode resultater i arbeidslivet. Hun har et kustnerisk sinn, og det hender gjerne at Krepsen foretrekker å jobbe praktisk framfor å ta en lang, akademisk utdanning. Som partner er hun omtenksom, romantisk og veldig sensuell, men kan også være veldig følsom.

Væren​ 21. mars – 20. april

Juli blir en fin periode for de fleste Værer. Det dreier seg om å hente seg inn og finne ro i sjelen. Det kan være reiser eller miljøforandringer i denne perioden. Du forbereder deg på noe nytt til høsten. Uansett om det dreier seg om forandringer på jobben, i boligsituasjonen eller i privatlivet, så kommer du til å trenge å være mentalt forberedt. En nygammel venn hjelper deg å sortere tankene og legge en plan.

Tyren​ 21. april – 21. mai

Juli dreier seg om å oppdage verden. Uansett om du tar små turer rundt i egen by, reiser eller tilbringer tid på et landsted, så henter du energi fra naturen. Denne perioden er du utendørs så mye du bare kan. Nærheten til naturen gir deg en fred i sinnet som du ikke kan finne noen andre steder, og den får deg til å se på livet ditt med ny innsikt i forhold til hva som egentlig er viktig for deg.

Tvillingene 22. mai – 21. juni

Nå er sommeren i gang på ordenlig, og du kjenner hvordan kroppen din slapper av. Uansett om du jobber eller har ferie, betyr denne perioden mye for deg. Du nyter et roligere tempo, og du gir deg selv tid til å fundere på framtiden. I midten av perioden kan det oppstå et dilemma som dreier seg om bolig. Egentlig finnes det ingen selvfølgelige løsninger på dette problemet, og du må finne ut hva du ønsker å gjøre med livet ditt.

Krepsen 22. juni – 22. juli

Juli dreier seg mye om tanker rundt framtiden og redselen for å miste noe som du bryr deg om. Du vet at det er på tide å gå videre i livet ditt, men du er ikke helt klar for å slippe taket ennå. Det blir en periode fylt av følelser, og du sier mye som du angrer på, men samtidig viser du hvor mye du bryr deg om dine nærmeste. Når det gjelder kjærligheten, så lengter den single Krepsen etter noe som er utenfor rekkevidde. Du kan ikke slutte å drømme om at det skal bli dere to – til tross for at du innerst inne vet at slik blir det ikke. I slutten av perioden møter du en person som forandrer noe ved deg. Du modnes og blir klokere.

Løven 23. juni – 23. august

I løpet av juli reiser du mye. Dette kan være kortere turer, men det kan også tenkes at du tilbringer nesten hele perioden borte fra hjemmet ditt. Denne tiden lærer du mye om deg selv. Du vokser som menneske, og du blir mer selvstendig og får bedre selvtillit. Du har innsett at sjarmen og personligheten din bidrar til at du er lett å like, og dette utnytter du til din fordel.

Jomfruen 24. august – 23. september

Sommeren er her, og det føles på hele kroppen. Humøret ditt er på topp, og du tilbringer mye tid sammen med vennene dine, kollegaer og familien. Er du hjemme, inviterer du gjerne til grilling og piknik. Er du ute og reiser, så treffer du mange nye mennesker. Tegnet dit er usedvanlig åpent for å tilegne seg nye inntrykk og for å våge å teste alt som er annerledes. Det finnes en sensuell varme i tegnet ditt, og dette gjør deg attraktiv.

Vekten 24. september – 23. oktober

Dette blir en fin måned, spesielt for sent fødte Vekter. Denne perioden preges av likevekt og harmoni, noe som betyr svært mye for deg. Du har balanse i livet for første gang på veldig lenge, og det bidrar til at du har det bra på alle vis. Akkurat nå stråler du, og det er ikke usannsynlig at du får en eller annen beundrer før perioden er slutt. Når det gjelder økonomien, bør du være forsiktig. Sjansen for å bli fristet til å handle på impuls er stor.

Skorpionen​ 24. oktober – 22. november

I løpet av juli tar du tak i livet ditt og begynner å legge planer for framtiden. Du har i en lengre periode fulgt strømmen, og ikke vært så aktiv når det gjelder å ta beslutninger om framtiden. Hele våren har du fundert på hva du skal gjøre, og nå har du endelig forstått hva som er riktig for deg. Har du ferie, så unner du deg litt fri fra hverdagen. Du trenger å komme deg bort og bare være …

Skytten​ 23. november – 21. desember

Juli blir starten på noe nytt i livet ditt. Du velger å avslutte en del gamle relasjoner, mens du tar vare på andre forhold med en intens lidenskap. Det er minst to personer som du fortsatt ønsker å ha i livet ditt, og du er livredd når du føler at dere er i ferd med å gli fra hverandre. Du kommer til å merke at du trenger denne forandringen. Nye mennesker, miljøer og kanskje også en ny jobb vil være bra for deg. ​​

Steinbukken 22. desember – 20. januar

I løpet av juli venter en eller flere gledelige beskjeder. Du innser at drømmene dine er i ferd med å bli virkelige, og dette gjør deg oppstemt og kanskje litt redd. I denne perioden kommer du nærmere en venn enn noensinne før, og det er med denne personen du deler all dine drømmer, forventninger og frykten. Vedkommende står støtt ved din side – uten å verken holde deg fast eller hindre deg i dine ambisjoner, og det er derfor du er så glad i ham eller henne.

Vannmannen 21. januar – 19. februar

Dette blir både en morsom og turbulent periode. Det virker som om du går imot strømmen og jobber når alle andre har fri. En omorganisasjon på jobben gir deg nye oppgaver og stadig nye utfordringer. I midten av perioden treffer du en gammel venn, som bidrar med litt spennende sladder. I løpet av juli kommer du nærmere familien din. Dere gjør mye sammen, og du føler at du virkelig livner opp har det bra.

Fiskene 20. februar – 20. mars

Du overrasker en venn eller bekjent med nyheter som vedkommende ikke hadde sett komme. Du har spilt høyt og holdt strategien din hemmelig, men nå begynner du å iverksette planene – og omverdenen blir veldig overrasket. Ingen hadde trodd at du kunne hatt så mange hemmeligheter. I løpet av juli kontakter du den personen som du har vært tiltrukket av hele våren. Omstendighetene er annerledes, og du føler at tiden er inne nå.

Powered by Labrador CMS