Månedshoroskop: September

Foto: ©imaxtree.com

Slik blir september for deg og ditt stjernetegn...

Publisert Sist oppdatert

Månedshoroskop september 2020: September er her og høsten begynner å melde seg.

Lufta er kaldere, kveldene mørkere og vi har tatt fram høstgarderoben.

Men selv om de varmeste månedene i året er bak oss, er det mye fint å glede seg over om høsten, som myke strikkegensere, nye serier, boller og kakao og innekos.

Hvordan blir egentlig september for deg og ditt stjernetegn?

Svaret finner du i ELLEs månedshoroskop for september 2020.

Sjekk horoskopet ditt hver dag på ELLE.no!

MÅNEDSHOROSKOP september 2020

Jomfruen

Jomfruen er et jordtegn og styres av den prateglade Merkur. Akkurat som Tvillingen er du rapp i kjeften, og har evnen til å enkelt snakke deg ut av hvilken som helst knipe. Men der opphører likheten. Jomfruen liker å bestemme, men du er en person som heller regisserer i kulissene enn å ta plass på scenen. Det er mye varme og omsorg i tegnet ditt, og det gjør deg lett å like. Du er en pålitelig venn, en støttende forelder og en kjærlig partner.

Månedens råd: For deg er det positivt med struktur.

Væren 21. mars – 20. april

September byr på krav og nye utfordringer. Siden den første delen av måneden har du kjent på at tempoet har økt, og at det nå er høyere forventninger til prestasjonene dine. Nå er det alvor, og det gjelder å henge med om du skal greie å holde tritt med alle de spisse albuene rundt deg. I slutten av måneden får du en mulighet til å jobbe litt ekstra, og det gjør godt i lommeboka. Pengene er også kjærkomne i forbindelse med en reise du planlegger.

Tyren 21. april – 21. mai

Denne første høstmåneden dreier seg om konflikter og om å løse problemer både på jobben og hjemme. Dette blir en livlig måned preget av hissige diskusjoner, men den blir også veldig berikende. Det er faktisk lenge siden du kjente deg så levende og nærværende i livet ditt som du gjør akkurat nå. I løpet av denne perioden kommer en av sjefene dine til å gi deg mer ansvar, og du viser at du virkelig vokser med oppgaven.

​Tvillingene 22. mai – 21. juni

September blir på mange vis en ny start. Det kan hende at du helt bytter spor og videreutdanner deg denne høsten, eller så vurderer du å flytte. Uansett hvilke forandringer som inntreffer i september, så vil du innse at du ikke lenger er den samme personen som du var i begynnelsen av 2020. Dette er et år som handler om en oppvåkning for deg, men også for verden generelt.

Krepsen 22. juni – 22. juli

I løpet av september innser du at du har lært mye denne sommeren. Du har vokst som menneske – ikke minst fordi du har blitt tvunget til å håndtere konflikter og ta ansvar for de feilene du har gjort. Denne måneden blir du ekstremt utfordret på jobben, og du innser at du synes det er gøy å jobbe under litt mer press. Det er lenge siden du stilte denne formen for krav og hadde denne typen forventninger til deg selv.

Løven​ 23. juLi – 23. august

September handler om en ny fase i livet ditt. Det blir mer hverdag, og du må etablere rutiner som fungerer for deg. Kjærligheten fra den forrige perioden er fremdeles sterk, men dere to blir tvunget til å jobbe aktivt for å få til å møtes. I utgangspunktet har verken du eller kjæresten din plass til en annen person i livet, men i dette tilfellet er begge to klare for å gjøre en del oppofringer for å få forholdet til å fungere.

​Jomfruen 24. august – 23. september

I løpet av denne første høstmåneden må du begynne å ta mer ansvar både hjemme og på jobben. Det har på sett og vis vært en artig sommer, men nå venter alvoret med planlegging, målsetting og aktiv sparing. Selvfølgelig kan det være kjedelig med alt dette ansvaret, men Jomfruen er en person som virkelig evner å sette pris på struktur og orden – kanskje i enda større grad enn de andre tegnene. Når du er godt i gang med rutinene, føler du at du trives og har det veldig bra. I slutten av perioden begynner du å planlegge en reise eller ferie ganske langt fram i tid. Det plager ikke deg å måtte ta til takke med dagdrømmene i et år før du kan reise.

Vekten 24. september – 23. oktober

September blir en fortsettelse på den reisen du starta på forrige måned. Det er et roligere tempo i livet ditt nå, men det er ikke nødvendigvis fordi verken jobben eller familiesituasjonen er spesielt harmonisk, men heller fordi du velger å holde et lavere tempo for å kunne nyte livet mer. Penger er ikke så viktig for deg nå, og du setter pris på å kunne jobbe mindre og ha mer fritid. Slutten av september byr på en stor utfording.

Skorpionen 24. oktober – 22. november

Du har begynt å få grep om situasjonen din både når det gjelder økonomien og alt det praktiske. Dette har vært en litt slitsom periode, som har innebåret at du har måttet tenke nytt i mange tilfeller. Nå har du begynt å venne deg til det nye livet ditt, så det meste flyter ganske smidig. I denne perioden får du nye venner, og du får deg en ny hobby som på sikt kan gi en viss inntekt, om du bare gjør kunnskapene dine om til praksis.

Skytten ​ 23. november – 21. desember

Månedshoroskop september 2020: Du må være forberedt på store forandringer i september. Det er ikke bare våren som har vært dramatisk, for nå venter det til og med en høst som byr på mange tøffe utfordringer. Nå er det viktig at du ikke gir opp i motbakken – du har veldig mye å vinne på å takle denne formen for motgang. Du kommer ikke bare til å vokse som menneske; du vil også lære deg å håndtere kriser på en rasjonell måte.

Steinbukken 22. desember – 20. januar

Om august var en fin måned, så blir september den måneden som går fortest dette året. Du har så mye å gjøre at du ikke merker at dagene flyr. Akkurat nå både elsker og hater du livet ditt. Du er veldig takknemlig for alle fordelene du får, men du vet at denne typen særbehandling også stiller høye krav til deg. Livet går på skinner så lenge du har det moro og er positiv.

Vannmannen 21. januar – 19. februar

I løpet av september begynner du å finne tilbake til en mer normal hverdag. Det har vært et interessant år til nå, men det vil bli enda mer spennende og utfordrende. Du får bli med på en fantastisk reise i løpet av høsten – ikke som deltager, men som tilskuer. Dette dreier seg om en person som står deg nær, og som virkelig viser at han eller hun er en person med et stort potensial, ikke bare her til lands, men til og med internasjonalt. Dette gjør deg fryktelig stolt.

Fiskene 20. februar – 20. mars

En gang var det en person som svikta deg, og nå vil vedkommende at du igjen skal ha tillit til han eller henne. Følelsene dine er veldig blandet – for du vet at om du nok en gang gir hjertet ditt til denne personen, så risikerer du å bli fryktelig såret. Samtidig er følelsene mellom dere sterkere enn noensinne, og derfor overveier du å ta denne sjansen. Fisken er en romantiker som sliter med å gi slipp på det tapte.

Powered by Labrador CMS