Månedshoroskop: September 2022

Månedshoroskop september 2022

Slik blir september for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

Månedshoroskop september 2022: Slik blir september og starten på høsten for deg og ditt stjernetegn.

Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

Den praktiske, jordnære og intelligente Jomfruen styres av den pratsomme planeten Merkur. Jomfruen er en person som sjelden har vansker med å uttrykke seg med ord eller skriftlig. Du er en trygg person som liker å ha orden i sysakene, men er allikevel ikke nødvendigvis spesielt pedantisk. Du er pragmatisk og sliter med å forstå deg på romantikk – helt fram til den dagen du blir forelska. En forelska Jomfru slipper all fornuft og gir seg fullstendig hen. I yrkeslivet foretrekker Jomfruen å være del av et team, der noen andre styrer og trekker i trådene. Selv om du har bestemte meninger, trives du ikke med å være en leder. Månedens råd: Det er kanskje på tide å ta ett steg oppover på karrierestigen?

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

Høsten er her for alvor, og for deg handler denne perioden til en viss grad om å finne en arbeidsrytme som passer deg. Uansett om du har en 8 til 16-jobb eller du har fleksibel arbeidstid, tar det tid å komme inn i hverdagen igjen. Tillat deg å være sliten og takke nei til aktiviteter, slik at du bare kan være hjemme og ta det med ro. I slutten av perioden kommer energien tilbake, og igjen orker du å være litt mer sosial.

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

I september tar du et skritt framover i karrieren. Du stilles overfor nye utfordringer som krever at du holder tunga rett i munnen. Nå innser du at du har savna denne typen forandringer, og du kaster deg over alt med en entusiasme som ikke er vanlig hos Tyren. Hele perioden blir fin, men også slitsom. Mange ganger kjennes det ut som om hjernen er overbelastet av informasjon, men du finner ut av det.

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

August sto for utvikling, og nå står september for stabilitet. Du forankrer deg både i privatlivet og på jobben. I perioder har det storma rundt deg, men nå begynnen du å finne en tiltrengt ro, der du få muligheten til å utforske den personen du ønsker å være. Er du singel, er det gode muligheter for at du vil treffe noen i slutten av perioden. Dette er et menneske som har muligheten til å forandre livet ditt på mer enn en måte.

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

I løpet av denne måneden faller alt på plass. Akkurat som hos Tvillingene har det storma rundt deg, men september tillater deg å lande i en hverdag som du trives med. Du har lenge kjempa med å gi slipp på fortiden til fordel for framtiden, men nå innser du at du kan kombinere det som har vært med det du ønsker deg for veien videre. Dette blir en måned som byr på verdifulle innsikter om deg selv.

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

September blir betydelig roligere enn august – til tross for at denne høstmåneden byr på en del drama og en emosjonell berg-og-dal-bane. Den store forskjellen mellom denne og forrige måned er at du har utvikla en driv i en viss retning, og at du er mer bevisst på hva du vil. September byr på flere overraskelser som har med privatlivet å gjøre. Her gjelder det å være forberedt på alt ...

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

I september blir det mye moro. Du er usedvanlig sosial, og du takker ikke nei til en middag eller en fest så framt du ikke er helt nødt. Som singel lever du livets glade dager. Du flørter deg igjennom hele perioden, og det kan skape en del forviklinger. Nå er du på hugget både fysisk og emosjonelt. Ingen utfordringer er for store, og ingen problemer umulige å løse. Hvis det er en måned du skal prøve å ta et steg opp på karrierestigen, så er det i september. Din karisma og kompetanse vekker nysgjerrighet hos sjefene dine. Slutten på perioden kan by på en kortere reise.

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

September innledes med en krise i selvtilliten. Du begynner å tvile både på deg selv som person og på din rolle i yrkeslivet. Det blir mye grubling de første ukene i perioden, men så skjer det noe som forandrer hvordan du ser på det meste i livet ditt. Denne innsikten som du får i midten av september, gjør at du vokser både i styrke og selvfølelse. En bidragende årsak til denne plutselige forandringen er et nytt bekjentskap som seiler inn i livet ditt.

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

I begynnelsen av september har du det aller best. Livet flyter i et behagelig tempo, og du rekker over alt på jobben og hjemme. Etter hvert trappes kravene og arbeidstempoet opp, noe som kan gjøre det vanskelig å rekke å lande mellom slagene. Her bør du tenke på å sette av tid til deg selv og til de tingene du liker å gjøre. Dette er også en bra periode for å komme i gang med nye og gode vaner, som for eksempel trening.

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

I løpet av september føles det som om alt skjer på én gang. Den kontrollen du har kjempet med å få denne sommeren, er som blåst bort – og du tvinges til å akklimatisere deg og tilpasse deg nye situasjoner i det daglige. Selv om dette er en tøff periode, er den også svært berikende. Det du lærer deg i september, er erfaringer du kommer til å ha med deg hele livet. Slutten på perioden kan by på en liten flørt på jobben.

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

September blir en morsom og stressende måned, som byr på både private og jobbrelaterte utfordringer. Du har alltid hatt lett for å lære, men nå gjelder det om å ligge i tet for å greie å henge med. Denne måneden går det opp for deg at du er blitt en det satses på på jobben. Du får stadig opplæring i nye oppgaver, og du mistenker at sjefen har planer for framtiden din. Privat nyter du livet og å være sammen med en spesiell person.

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

I september er det noe i hverdagen din som forandrer seg. En person som har vært en del av husholdningen eller familien, ser ut til å reise bort for å jobbe eller studere et helt annet sted. Dette kan føre til forandringer i de hverdagslige rutinene dine, og du må omstille deg og forholde deg til alt på en ny måte. På jobben venter det en usedvanlig stor utfordring denne måneden. Slutten på perioden byr på gode nyheter i forhold til økonomien.

FISKENE (20. FEBRUAR – 20. MARS)

I tiden framover får du muligheten til å få opplæring på et helt nytt område. Selv om du ikke er sikker på om det er dette du ønsker å jobbe med, innser du verdien av å få en bredere kompetanse. Det ser ut til at det vil bli en hel del nye kollegaer og sjefer i livet ditt i september. Vanligvis pleier du å ha lett for å bli kjent med nye mennesker, men nå kan du oppleve at dette er vanskelig – iallfall når det gjelder noen av dem.
Powered by Labrador CMS