Månedshoroskop: Juli 2022

Månedshoroskop juli 2022

Slik blir juli for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

Månedshoroskop juli 2022: Slik blir juli og sommeren for deg og ditt stjernetegn.

Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

Den følsomme, familiekjære og vennlige Krepsen styres av den uforutsigbare Månen, som har den absolutt korteste fasen av alle de planetene som påvirker oss. I praksis vil dette si at Krepsens humør og emosjonelle status kjapt kan skifte. Krepsen er kjærlig, omtenksom og ofte veldig verdsatt i omgangskretsen. Dessverre har du en tendens til å bekymre deg for mye, og spesielt i forhold. Denne uroen kan komme til uttrykk i form av syrlige, på grensen til ufine, kommentarer. Denne siden er tydeligst hos unge Krepser med mindre selvtillit. Jo eldre du blir, dess tryggere blir du på deg selv – og da blir disse skarpe kantene rundere. Månedens råd: Tillat deg å vokse og forandres.

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

Juli markerer en avslutning og en ny begynnelse. Dette blir en ganske rolig periode, der du får tid til å hente deg inn og tenke på framtiden. Det ser ut til at du står foran et veiskille, og du er usikker på hvilken av veiene du skal velge. Ikke kast deg inn i noe nå – ta den tiden du trenger, og tenk nøye igjennom alternativene dine. I dette tilfellet er stress din verste fiende. Slutten av måneden dreier seg om en større og langsiktig investering.

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

Juli handler mye om individualitet og om å fokusere på seg selv. Tyren er en god lagspiller, men akkurat nå fører horoskopet ditt deg inn i et mer selvutviklende modus. Dette kommer til å bygge opp både selvtilliten og motstandskraften din. Jo lenger denne påvirkningen fortsetter, dess sterkere og mer fokusert blir du. Juli dreier seg også om å finne nye interesser, å treffe folk og ha det moro.

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

Starten på perioden blir en fin tid, der du ikke bare oppdager nye miljøer, men også finner nytt gull i de hverdagslige omgivelsene. Juli handler om å se ting med nye øyne. Å kunne forandre seg i et statisk miljø – og ikke kjenne på at du blir frustrert når de ytre faktorene ikke endrer seg i samme takt som du. Har du ferie i denne perioden, får du en sjanse til å lade batteriene grundig før høsten.

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

I juli styrker du troen på deg selv, og dette vil komme godt med utover høsten. Du har lenge slitt med sterke følelser, dårlig samvittighet, og har ikke greid å slippe taket i noe som har skjedd tidligere. Nå har du fått en ny innsikt, og du skjønner at ingenting av alt dette er så viktig i det lange løp. Mye av det du betrakter som en svakhet hos deg selv, er i virkeligheten en styrke som du må ta vare på. Når du tillater deg å vise svakhet, blir styrken din tydeligere. I denne perioden møtes fortid og nåtid. Et eventyr blir til virkelighet, en virkelighet som bare vokser seg sterkere i løpet av sommeren.

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

Uansett om du har ferie eller jobber, vil tempoet roe seg i juli. Dette blir en periode der du mentalt lander alt som har skjedd den siste tiden, og det blir også rom for eventyr og lekenhet. Du tillater deg å være barnsligere og mer spontan enn vanligvis. I midten av perioden kan det dukke opp en del større og uforutsette utgifter, så det vil være lurt å ha en liten buffer.

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

I juli får du flere innsikter både om deg selv og framtiden din. Dette blir ingen aha-opplevelse, men snarere at en lang og pågående prosess nærmer seg slutten. Du har forandret deg, omgivelsene er annerledes nå – og dette vil stille nye krav til din evne til å tilpasse deg. Denne måneden får du godt med tid til å lande i deg selv og lage en plan for høsten. Her blir det også nye miljøer og gode, varme følelser.

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

Du går inn i en periode fylt av ro og harmoni. Dette blir en energigivende og positiv måned, der du virkelig får muligheten til å stresse ned og nyte øyeblikket. Juli handler om å møtes og om kreativitet. Det dukker opp mange nye mennesker i livet ditt – noen er på en kort visitt, mens andre er kommet for å bli. Alle disse personene kommer til å påvirke deg på en eller annen måte, og det er dette som gjør denne sommeren så spesiell.

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

Juli blir en fortsettelse av, men også slutten på, den transformeringen du gjennomgikk i den forrige perioden. Mye av det mørket som omslutta deg blir borte, og du kommer både styrket og lykkeligere ut av denne fasen. Til tross for at de elementene du har uroet deg for fortsatt er der, har du innsett at det også finnes viktigere ting – som kjærlighet, varme og vennskap – å fokusere på. Du tillater deg helt enkelt å ha det bra.

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

I juli bestemmer du deg for alvor å ta tak i livet ditt. Dette kan dreie seg om alt fra forhold til jobb og bosted. Du har lenge bare fulgt strømmen, og funnet deg i å være der den har ført deg. Nå ønsker du ikke lenger å passivt akseptere det som skjer; du vil påvirke og ta tilbake makta over hverdagen din. Ved hjelp av energien fra Sola og Værens målbevissthet tar du fatt på denne prosessen.

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

Juli dreier seg om et stort steg i livet ditt. Det kan være at du tar fatt på en ny utdanning eller en ny jobb. Nøkkelordene for deg i denne perioden er forandring og glede. Du føler deg friere og gladere enn du har gjort på lenge. Samtidig som du nyter livet, går du i gang med å legge en plan for framtiden. Denne måneden møter du nye og spennende mennesker som tar deg med på en annerledes reise. Det er også nå du når målene dine.

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

I løpet av denne sommeren gjør du stikk motsatt av mange andre. Det kan se ut til at du har valgt å ikke ta så mye fri som du pleier. Kanskje drar du i gang et privat prosjekt i ferien, men det kan også være at du har skjøvet på ferien til senere på høsten. Uansett dreier juli seg om rutiner, arbeid og stabilitet. Du trapper opp tempoet når de rundt deg roer ned. Dette blir en fartsfylt og interessant periode.

FISKENE (20. FEBRUAR – 20. MARS)

I juli tar du dine åndelige interesser ett steg videre. Dette kan være new age, religion – eller bare en slags bevissthet rundt å være til stede i øyeblikket. For deg handler det for det meste om å finne en måte å kombinere utviklingen din som menneske med det hverdagslige og praktiske. Denne perioden kan også by på miljøbytter og mange fine, inspirerende møter.
Powered by Labrador CMS