Årshoroskop for tvillingene 2021

Marte Fredrikke 
Skarstein

Slik blir 2021 for tvillingene.

Publisert Sist oppdatert

Horoskop 2021 tvillingene: Klar for et nytt år?

ÅRSHOROSKOP 2021: TVILLINGENE

Vi har det alle aller best når vi kan leve på et vis der vi får brukt evnene våre mest mulig. For deg innebærer det en aktiv livsstil, der du til enhver tid har mange baller i lufta og får optimalisert utnyttelsen av din mentale fleksibilitet og kreativitet, to talenter som alle Tvillinger besitter. Det er også viktig at du blander inn litt lek i jobbingen. Det betyr mye for deg at livet er morsomt – det er like viktig som mat og vann. Men i 2021 er det som om ting ikke lenger er så moro, og det tar du ikke lett på.
Det kan hende alle omveltningene i 2020 traff deg spesielt hardt. Før i tiden var du glad for å kunne spille spill og ta risikoer. Noen ganger vant du, og andre ganger ble det tap, men du visste at det alltid ville dukke opp noe nytt som ville løfte humøret ditt. ELLE er stolte av å ha et av Norges største og beste horoskop! Men kanskje innsatsen ble for høy i 2020, slik at å ta sjanser og risikere å tape spillet ble mer enn du kunne håndtere. Som en konsekvens av dette, vil det nye året starte med at du er mer forsiktig, og du prøver hardt å forsikre deg om at alt du foretar deg er riktig. Du har mistet eventyrlysten og, ikke minst, din gode sans for humor. Derfor dreier 2021 seg for deg om å gjenopprette selvtilliten, å lære å ta risiko igjen – og å finne tilbake smilet ditt. Alt dette henger sammen, og det ene vil føre til det andre. Men hvordan skal du få det til? Kanskje på den aller enkleste måten; som i utgangspunktet virker ekstremt skummel, men som faktisk ikke er det: Stol på skjebnen, og la deg flyte med. Uansett hvor den fører deg, betyr det at du havner på et nytt sted – og det alene vil være nok til å gjenoppvekke kreativiteten din. Det kan hende at du trenger en mer bestemt dytt, og da er du faktisk veldig heldig. Dette årets eklipser foregår nemlig i tegnet ditt og i det rett overfor deg, og disse formørkelsene vil enten presse deg framover på nøyaktig riktig tidspunkt, eller stenge noen av veiene for å unngå at du går i feil retning. Uansett hva som skjer, er dette bra. Det vil naturligvis fremdeles være perioder der du tviler – en av dem inntreffer i februar, en rundt bursdagen din og en annen på høsten – men hver og en av dem vil gi deg en mulighet til å få et overblikk over hva du gjør for å stabilisere livet ditt, for deretter å presse på med fornyet styrke og selvtillit.
Dette årets eklipser vil også trigge noen forandringer i ditt personlige liv. Det kan hende at du innser at et forhold som du har sett på som noe trygt og støttende i tøffe tider, faktisk er noe som holder deg tilbake og hindrer deg fra å bevege deg videre. Her må det forandring til! Kanskje du kan kvitte deg med litt av vekta fra alle forventningene dine eller med de hendelsene i fortiden som har skapt dem – og finne en form som er lysere, lettere og morsommere. Det vil bli mer lekne perioder i april og mai, og noen mer lidenskapelige mellom august og november. Det vil bli forandring, ekte hengivenhet og humor. Du sitter ikke lenger fast, og det er bra. Karrieren ser best ut i februar og mars, men det viktigste dette året blir å finne en ny retning for deg selv – uten at det handler om store presta- sjoner og høy oppnåelse. Det kommer neste år. Økonomien går det nok litt opp og ned med, men i slutten av året er den usedvanlig og overraskende god. Uansett hvor det kommer fra – ta imot og vær takknemlig, og bruk pengene fornuftig.

ELLEs store årshoroskop 2021.

Powered by Labrador CMS